Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Linda Schoutsen

Persoonlijk reisadviseurLinda Schoutsen, Ursem

Persoonlijk reisadvideur Linda Schoutsen

Wie ben ik?

Ik zal me even kort voorstellen, ik ben Linda Schoutsen – Vlaar, geboren in Beverwijk en opgegroeid in Ursem, Noord Holland en ruim 17 jaar werkzaam in het toerisme, in verschillende functies. Ik kom bij onze klanten langs indien gewenst, ik reis de hele provincie door voor mijn vaste klanten, van Beverwijk tot Warmenhuizen.

Nu al weer bijna 7 jaar werkzaam als zelfstandig reisadviseur onder de vlag van Personal Touch Travel. Mijn uitgebreide kennis van reizen op maat samenstellen, zorgt voor een gedegen advies. Ook de vele reizen (privé of studiereis) hebben bijgedragen aan mijn kennis van zaken. Ik heb erg veel ervaring met reizen naar de USA, westkust Amerika of Oostkust en Florida, zelf reizen samenstellen zoals een wandelreis naar Macedonie of een groepsreis Vietnam, ik heb alles wel al een paar keer zien langskomen. Dus zoek je een bijzondere reis, voor een goede prijs en met een goed advies, denk dan aan mij!

Wat doe ik?

Ik zorg ervoor dat mijn klanten de juiste reis bij hun wensen en budget vinden, omdat het vaak zoeken is naar de “speld in een hooiberg”. Door mijn ervaring met verschillende onderdelen in de reiswereld, weet ik waar ik moet zoeken, en zal ik dan ook met passende voorstellen komen.

Hoe doe ik dit?

Met de ondersteuning van Personal Touch Travel, op facilitair gebied en door het uitgebreide aanbod van Nederlandse, Belgische en Duitse touroperators, verschillende hotelaanbieders, zoals Expedia,  ingekocht door een grote inkooporganisatie kunnen we scherpe prijzen aanbieden. Vanzelfsprekend is Personal Touch Travel lid van de ANVR en SGR, dat geeft een stukje extra zekerheid.

U kunt mij telefonisch, per email, via verschillende social media of “live” vragen stellen. Afspraken zijn mogelijk in de avonduren, in het weekend of overdag.

Kortom, wanneer je door de bomen het bos niet meer ziet, en je zeker wilt zijn van de juiste reis voor de beste prijs, neem contact met mij op en ik ga met al uw wensen aan de slag!

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Linda's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Linda op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.