Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Lilian Braber

Persoonlijk reisadviseurLilian Braber, Oostvoorne

Persoonlijk reisadvideur Lilian Braber

Goed nieuws voor Oostvoorne en omstreken!

Heeft u ook geen zin om uren op het reisbureau door te brengen? Of zelf uren op het Internet te zoeken, met het risico dat u iets boekt zonder SGR garantie? Dan heb ik goed nieuws voor U!

Vanaf nu is het mogelijk dat ik, als ervaren Persoonlijk Reisadviseur, bij u thuis of eventueel op kantoor kom, om samen met u elke reis te boeken die u wenst. Dit kan natuurlijk ook ’s avonds of in het weekend zijn.

Ik zal mij even voorstellen: Mijn naam is Lilian Braber en ik woon in Oostvoorne. Misschien kent u mij nog wel, uit de tijd van Reisbureau Europa Express in Hellevoetsluis, De Jong Tours en Toerkoop Reisbureau Brielle. Mijn grootste hobby is reizen! Want wat is er nu mooier dan het verkennen van andere werelden, andere mensen ontmoeten? Deze ervaringen kan ik natuurlijk met u delen en u zodoende goed informeren betreffende de verschillende bestemmingen.

U kunt bij mij terecht voor alle soorten reizen: weekendje weg, verre reizen, huwelijksreizen, maatwerk-reizen, vliegtickets, cruises, rondreizen enz. Via mijn mobiele werkstation kan ik beschikbaarheid checken, direct reserveren, etc. Tevens is Personal Touch Travel lid van ANVR en SGR.
Nu denkt u misschien wel, dat het boeken via een Persoonlijk Reisadviseur duurder zal zijn dan via een regulier reisbureau! Maar niets is minder waar. U bent niet duurder uit!

Dus bent u op zoek naar een reis met een Personal Touch, neemt u dan contact met mij op. U kunt mij bellen en e-mailen.

Met vriendelijke groet uit Oostvoorne,
Lilian Braber

Nieuwsbrief

Abonneer je op Lilians nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Lilian op FacebookWij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.