Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:

Hoe werkt het?

Wij hebben eigenlijk maar één uitgangspunt: het voor jou als reiziger zo makkelijk mogelijk te maken om het allerbeste advies te krijgen voor je volgende droomreis. En natuurlijk zetten wij dat reisadvies ook graag kosteloos voor je om in een boeking. Onze reisadviseurs werken in 4 overzichtelijk stappen:
 

Stap 1: Kennis maken

Ga met ons mee Via de telefoon, per e-mail of via onze website neem je contact op met één van onze reisadviseurs en maakt een afspraak. Jij bepaalt waar en wanneer. Tijdens de afspraak leren jullie elkaar kennen en worden je vakantieplannen besproken. Deze kunnen uiteenlopen van een weekendje weg met de familie tot een complete wereldreis, cruise of groepsrondreis. Het kan zijn dat je al een redelijk uitgewerkt plan hebt gemaakt, maar het is ook prima als je nog geen idee hebt waar je heen wilt en wat je wilt doen! Onze ervaren adviseurs zijn van alle markten thuis en kunnen uitstekend luisteren en doorvragen!

 

Stap 2: Opstellen reisadvies

Ga met ons mee Als onze reisadviseur genoeg informatie heeft, gaat zij of hij aan de slag met het maken van een reisadvies voor jou. Uiteraard op maat op basis van jóuw specifieke wensen, inclusief een voorstel voor vervoer, verblijf, accommodaties en extra zaken als excursies. Het voorstel bespreek je samen thuis of naar keuze krijg je deze per mail toegestuurd. Natuurlijk kan het zijn dat je samen nog kleine aanpassingen maakt. Ben je het helemaal eens met het reisvoorstel en met alle reisonderdelen?

 

 

Stap 3: De reis wordt geboekt

Ga met ons mee Pas als je helemaal tevreden bent, wordt het plan omgezet in een boeking. Jouw reisadviseur gaat aan de slag om via innovatieve systemen je vluchten, accommodaties, excursies, e.d. vast te leggen. Tussendoor wordt er contact gehouden over de voortgang. Als alles voor je geboekt is, krijg je de reisbevestiging toegestuurd.

 

 

Stap 4: Op reis!

Ga met ons mee Zodra je de reisbescheiden ontvangen hebt ben je klaar voor het maken van je droomreis. Als je tussendoor vragen hebt, kun je natuurlijk altijd terecht bij je eigen reisadviseur. Deze zal ook na terugkeer van je reis nog contact opnemen om er verzekerd van te zijn dat alles vlekkeloos is verlopen.

 
Ook van je hobby je beroep maken?

Sluit je aan bij Personal Touch Travel!

Ben jij die gedreven, inspirerende reisprofessional die ons team nog completer kan maken? Neem dan snel contact met ons op dan bespreken wij de mogelijkheden. Gek van reizen, maar nog (te) weinig kennis van de reiswereld? Wij organiseren ook opleidingen tot zelfstandig reisadviseur bij onze Personal Travel Academy.
Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte van al onze nieuwtjes!

Zeswekelijks stellen wij een nieuwsbrief samen met inspirerende reisverhalen, verrassende reisbestemmingen en reistips. Abonneer je ook, zo blijf je altijd op de hoogte! 

 

"Door te klikken op aanmelden geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid". 

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens


Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.