Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:

Over ons

De reisadviseurs van Personal Touch Travel richten zich op maatwerk voor reizen over de hele wereld, van een avontuurlijke rondreis tot een luxe stedentrip. Via een reisadviseur krijgt de klant een reisvoorstel op maat waar en wanneer het uitkomt. Reisadvies wordt op deze manier steeds meer onderdeel van de totale reisbeleving en dat vinden wij prachtig.

Waarom Personal Touch Travel

Zeker in deze tijd is het geruststellend om een reis via een zelfstandig reisadviseur te boeken. Als klant heb je dan slechts één contactpersoon, vanaf het moment dat je wensen uitgesproken worden totdat je weer veilig thuis bent. Je hoeft dus niet ellenlang aan de lijn te hangen bij verschillende partijen voor een vraag of een wijziging. Je wordt nooit meer van het kastje naar de muur gestuurd.

Een persoonlijke reisadviseur zoekt alles voor je uit, van de meest actuele adviezen en veiligheidsmaatregelen tot de situatie op de reisbestemming en de benodigde verzekeringen.

 

Vanzelfsprekend werken onze adviseurs uitsluitend met betrouwbare leveranciers die flexibele reisvoorwaarden én gunstige annuleringsvoorwaarden hanteren. Onze persoonlijke reisadviseurs zijn daarbij allemaal aangesloten bij de SGR en ANVR. Kortom, je zorgen worden je uit handen genomen en je reis wordt van A tot Z tot in de puntjes verzorgd. Op Trustpilot worden we beloond met een klanttevredenheidsscore van 4,9 op 5.

Pioniers van het nieuwe reisadvies

Hoe krijg je het allerbeste reisadvies op de meest persoonlijke manier bij een groep reizigers? Reisprofessional en visionair Harry Aarsse had 15 jaar geleden al door dat stenen reisbureaus niet het eeuwige leven hebben en dat online reisaanbieders allesbehalve persoonlijk zijn. Hij wist dat de tijd rijp was voor een nieuwe en creatieve marktbenadering.

Door het bundelen van individuele kennis, motivatie en ondernemerschap van ervaren reisprofessionals ontstond in 2006 de eerste Nederlandse franchiseonderneming van zelfstandige reisadviseurs. Vijftien jaar later is het handje vol aangesloten reisadviseurs uitgegroeid tot circa 150 zelfstandige reisadviseurs, oftewel mobiele reisbureaus, verspreid door heel Nederland. Reizigers kunnen bij onze adviseurs terecht voor alle soorten reizen op maat, van een weekendje Parijs tot aan een rondreis door Namibië.

 

Op de achtergrond zorgen wij er als organisatie voor dat onze reisadviseurs zo goed mogelijk worden ondersteund. Niet alleen door het afhandelen van de door hen geboekte reizen, maar ook door het ontwikkelen van innovatieve, inspirerende verkooptools, eigen events en state-of-the-art trainingen. Zo houden onze deskundige adviseurs zoveel mogelijk tijd over om te doen waar ze goed in zijn: de verwachtingen van onze reizigers overtreffen, elke dag opnieuw. Personal Touch Travel is lid van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Neem contact op

Wil jij op reis en wil jij daarbij zoveel mogelijk ontzorgd worden? Vraag een reisvoorstel aan, volledig afgestemd op jouw persoonlijk wensen. Of wil je meer informatie over wat onze reisspecialisten voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met één van onze reisadviseurs bij jou in de buurt.

 

 
Ook van je hobby je beroep maken?

Sluit je aan bij Personal Touch Travel!

Ben jij die gedreven, inspirerende reisprofessional die ons team nog completer kan maken? Neem dan snel contact met ons op dan bespreken wij de mogelijkheden. Gek van reizen, maar nog (te) weinig kennis van de reiswereld? Wij organiseren ook opleidingen tot zelfstandig reisadviseur bij onze Personal Travel Academy.
Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte van al onze nieuwtjes!

Zeswekelijks stellen wij een nieuwsbrief samen met inspirerende reisverhalen, verrassende reisbestemmingen en reistips. Abonneer je ook, zo blijf je altijd op de hoogte! 

 

"Door te klikken op aanmelden geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid". 

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens


Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.