Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Angelique Adriaens

Persoonlijk reisadviseurAngelique Adriaens, Weert

Persoonlijk reisadvideur Angelique Adriaens

BOEK, REIS en GENIET!

Mijn naam is Angelique Adriaens en al bijna mijn hele leven woonachtig in het gezellige Weert. Werken in de reiswereld is voor mij van kinds af aan al een grote droom geweest. Gelukkig heb ik die ook kunnen verwezenlijken. Eerst een aantal jaar als reisadviseuse op een reisbureau, later als hostess op verschillende bestemmingen in het buitenland en nu als zelfstandig reisadviseuse voor Personal Touch Travel.
 

Door de vele studiereizen die ik heb mogen doen en mijn ervaringen als hostess heb ik een brede kennis van het organiseren van de perfecte reis voor jou, je familie of met vrienden. Van een stedentrip tot verre vakantie, niets is mij te gek. Per mail, telefoon, facebook of persoonlijke afspraak waarbij ik eventueel ook bij je aan huis kom, help ik je graag bij het vinden van je perfecte vakantie. Hierbij kijk ik niet alleen maar naar de bekende reisorganisaties, maar heb ik een breed scala aan reisorganisaties (waaronder Duitse en Belgische touroperators) en lokale agenten tot mijn beschikking waardoor jouw vakantie net even specialer en persoonlijker wordt!
 

Oei, je denkt natuurlijk dat dit veel duurder is dan op het internet, maar niets is minder waar. De adviezen die ik geef zijn geheel kosteloos. Ik doe dit vanuit mijn passie en zorg er voor dat je door de bomen het bos gewoon kunt zien. Door de tijd die ik je bespaar met het zoeken op internet heb je meer tijd om te genieten van de voorpret. Ik kan niet wachten om voor je aan de slag te gaan!
 

Personal Touch Travel is aangesloten bij ANVR, SGR en calamiteitenfonds, je loopt dus geen risico!

 

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Angeliques nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Angelique op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.