Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Dominique van der Geer - 80 Travel

Persoonlijk reisadviseurDominique van der Geer - 80 Travel, Oostzaan

Persoonlijk reisadvideur Dominique van der Geer - 80 Travel

Around the USA the 80 way

Nadat ik mijn opleiding (Middelbaar Toeristisch en Recreatief Onderwijs) in Den Haag succesvol had afgerond was het tijd de wereld te verkennen. Werkzaam in een autosport raceteam heeft daar mede aan bijgedragen dat vele landen in Europa werden aangedaan en daarnaast ook Amerika. 

Toen ik Amerika voor het eerst bezocht was ik direct verliefd! De overweldigende natuur en verschillende klimaatgebieden, de sportmentaliteit en de vele wereldsteden bieden voor ieder wat wils. 

Mijn indrukwekkende ervaringen maakte dat ik alles wat Amerika te bieden heeft wilde delen en zo ontstond mijn reisagentschap '80Travel'. Al snel specialiseerde ik mij in reizen naar en in Amerika.

Mijn Doel? Met bijzondere aandacht voor uw wensen, een prettige reis en de allerbeste vakantie voor u verzorgen.

Ik wil alles net iets beter; zorgvuldig geselecteerde hotels, vluchten en comfortabele huurauto's bij betrouwbare partners. En dat alles tegen een scherpe prijs! Om het maximale uit uw vakantie te halen en uw ervaring compleet te maken krijgt u bij custom reizen, op maat gemaakte reisinformatie en verzorg ik op uw verzoek ook tickets voor events of excursies.

Go! And enjoy the USA the 80 way!

Nieuwsbrief

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.