Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Claudia Wolswijk

Persoonlijk reisadviseurClaudia Wolswijk, Alphen aan den Rijn

Persoonlijk reisadvideur Claudia Wolswijk

Mijn naam is Claudia Wolswijk, Travelcoach. Ik wens je van harte welkom in de  wereld van luxe reizen en vergaande services. Samen met jou als mijn gast creëer ik de mooiste reizen op maat. Van strandvakanties tot rondreizen, van Afrikaanse bush tot Tropisch regenwoud, van Tented camp in Botswana tot villa op Bali en van dinerreserveringen tot limousine vervoer naar huis. Kort gezegd regel ik graag alle services die je mag verwachten tijdens je vakantie of zakenreis . Dat ik dit met veel passie doe is vast geen verrassing, maar de kwaliteit die ik samen met mijn partners over de hele wereld lever maakt mijn diensten extra bijzonder.

Met trots kan ik zeggen dat ik in 2018 en 2019 door een vakjury ( o.a. KLM, RIU Hotel en Sunny Cars ) ben uitgeroepen tot beste Zelfstandig Reisagent van Zuid Holland. Een mooie kroon op mijn werk, al is het plezier dat ik er al meer dan 25 jaar aan beleef het aller-belangrijkste.

Wil jij een mooie reis maken ?  Graag vertel ik je meer over mijn werkwijze en wat ik voor je kan betekenen. Bel me vooral op 06 46408680 of mail   Claudia@travelcoach.nl dan praat ik graag met je verder.

Met vriendelijke groet, Claudia Wolswijk

Nieuwsbrief

Abonneer je op Claudia's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.