Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Dana Gerritse

Persoonlijk reisadviseurDana Gerritse, ‘s-Gravendeel

Persoonlijk reisadvideur Dana Gerritse

Over mij

Wil je een reisadviseur die aan een half woord genoeg heeft en precies aanvoelt welk type reiziger jij bent? Iemand die met de juiste adviezen en keuzes komt voor jouw persoonlijke situatie? Wil je het gemak van boeken via het internet, maar dan wel met de persoonlijke aandacht, zekerheid en garantie van een goed reisbureau? Als Personal Touch Travel Reisadviseur bied ik het je allemaal.

Ik zal me even voorstellen…

Mijn naam is Dana Gerritse en reizen is mijn lust en mijn leven. Al van kinds af aan wist ik dat ik in de reiswereld wilde werken. Ik ben sinds 1997 actief in de reisbranche. Ik ben zelfstandig reisadviseur, wat betekent dat ik van mijn passie mijn bedrijf heb gemaakt. Ik heb zowel zakelijk als privé door de jaren heen al heel wat van de wereld gezien en ik vind het nog steeds heerlijk om nieuwe bestemmingen te ontdekken. Graag zet ik mijn ervaring als reiziger én als reisadviseur in om jouw wensen in vervulling te laten gaan. Of het nu gaat om een zonvakantie, een actieve vakantie, een huwelijksreis, een stedentrip, alleen de accommodatie, een cruise of een (op maat samengestelde) rondreis…. Binnen Europa of liever een verre reis. Ik maak met heel veel plezier een reisvoorstel op maat.

Hoe gaat het in zijn werk?

Ik werk voornamelijk digitaal (e-mail en WhatsApp). Via mijn professionele reserveringssystemen heb ik ontzettend veel mogelijkheden om pakketreizen te boeken, maar nog meer zelfs om reizen zelf samen te stellen, losse overnachtingen te boeken, transfers, een huurauto, excursies, verzekeringen, etc. Op basis van jouw wensen en budget ga ik aan de slag. Ik doe prijsvergelijkingen en zoek naar de beste mogelijkheden. Je hoeft er de deur dus niet voor uit en je hoeft niet urenlang zelf te zoeken op internet.

En ook heel belangrijk, mijn streven is altijd om dezelfde prijzen te bieden als de reizen die aangeboden worden op internet en dat lukt me bijna altijd. Wijkt dit iets af, dan kan het nog steeds waardevol zijn om via een reisagent te boeken, aangezien er veel werk uit handen wordt genomen en je jouw reis veilig boekt, de gerenommeerde franchiseorganisatie Personal Touch Travel is namelijk een SGR gecertificeerd bureau dat werkt met de ANVR voorwaarden.

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Ik hoor je heel graag!

En vergeet mij niet te volgen op Instagram voor leuke reisinspiratie.

Zonnige groet van Dana

Jouw persoonlijke reisadviseur

Nieuwsbrief

Abonneer je op Dana's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Dana op FacebookWij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.