Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Christine Davids

Persoonlijk reisadviseurChristine Davids, Nootdorp

Persoonlijk reisadvideur Christine Davids

Elke reis begint met de eerste stap!

Ik heb Toerisme en Geografie gestudeerd en hieruit is een enorme nieuwsgierigheid naar andere landen ontstaan. Naast het zelf op reis gaan is het voor mij net zo leuk om voor klanten een reis samen te stellen die perfect bij hun past.

Zo probeer ik dan ook, mijn klanten zo goed mogelijk op hun vakantiebestemming voor te bereiden.

Ik ben thuis in verschillende soorten reizen; van vliegreizen, strandvakanties, groepsreizen, stedentrips, rondreizen, cruises tot kampeervakanties.

Na bijna 25 jaar ervaring in de reiswereld heb ik besloten om me als Zelfstandig Reisadviseur (ZRA) aan te sluiten bij Personal Touch Travel.

Ben je op zoek naar de deskundigheid van een zelfstandig reisspecialist en wil je ontzien worden van het vergelijken en uitzoeken van allerlei vakantieaanbiedingen op internet? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Ervaar het gemak van een tot in de puntjes verzorgde droomreis. Ik combineer persoonlijk advies, service en ervaring met een goede bereikbaarheid. Zo voorkom je lange wachttijden bij anonieme callcenters. Ik ben namelijk zowel voor, tijdens als na de vakantie je vaste aanspreekpunt.

Jullie tevredenheid is voor mij van groot belang. Wij bespreken persoonlijk de wensen en voorkeuren waaraan een reis voor jullie moet voldoen. Dit kan bij jullie thuis of op een andere gewenste locatie. Op basis van dit gesprek, in combinatie met mijn jarenlange (reis)ervaring, kan ik tot het best bij jullie passende reisadvies komen.

Hierbij geef ik tips en denk ook graag af en toe "out of the box". Zo kunnen we samen een droomreis op maat samenstellen.

Personal Touch Travel werkt samen met gerenommeerde, betrouwbare Touroperators, partners, hotels, dienstverleners en lokale agentschappen. Ik ben daardoor niet duurder dan een fysiek reisbureau of een reservering via internet.

Tevens is Personal Touch Travel aangesloten bij ANVR en SGR en het calamiteitenfonds.

Er zijn dus eindeloze mogelijkheden met waanzinnige voordelen en dat geheel persoonlijk en op maat! Ik hoop dan ook dat mijn klanten zullen genieten van de onvergetelijkste reizen.

Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jullie reiswensen kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

Dit kan per telefoon, e-mail, WhatsApp of tijdens een persoonlijk gesprek.

 

Christine Davids - Personal Touch Travel Reisadviseur

Je gaat niet op vakantie, maar je maakt een reis!

Nieuwsbrief

Abonneer je op Christine's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.