Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Ruby Verboom

Persoonlijk reisadviseurRuby Verboom, Breda

Persoonlijk reisadvideur Ruby Verboom

Ruby Verboom, dat ben ik….

………en ik heb een passie voor reizen!

Jarenlang heb ik vele prachtige, bijzondere en boeiende plekken op deze wereld bezocht. Ik heb ervan genoten en geleerd en vooral mooie herinneringen opgebouwd. En, ik heb er nog lang niet genoeg van.

Het is geweldig om te kunnen zeggen dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken, Zelfstandig Reis Specialist en als reisleider  Vlak bij huis in ons mooie Nederland en Europa, heel ver weg in Australië en Nieuw Zeeland. Noord Amerika bezoek ik zeer regelmatig, inmiddels heb ik me ook gespecialiseerd in Noord-Amerika en Canada. Als fanatiek cruiser kan ik u alles vertellen over het leven op een schip, dit is meteen mijn 2e specialisatie.Kortom: ik ben van alle markten thuis en daar kunt u mooi van profiteren!

Uiteraard kunt u bij mij een vakantie uit de vele reisgidsen boeken, dat is slechts een van de mogelijkheden. Naar het theater in Londen of liever een concert in Miami? Een familierondreis door Thailand of op safari in Zuid Afrika? Met dolfijnen zwemmen op Curaçao of zeehonden spotten op de Waddeneilanden. Een heerlijke cocktail op Cuba of liever aan de après-ski in Oostenrijk? Overnachten in een luxe 6-sterren hotel of toch slapen bij de lokale bevolking. Een luxe bungalow in Saint Tropez of die stacaravan op dat ene speciale plekje in de Franse Ardèche? Cruisen in de Middellandse zee, of cultuur snuiven tijdens een riviercruise op de Donau? Wat dacht u van een weekje met de hele familie op een cruise? Het maakt niet uit wat uw wensen zijn, ik regel het voor u met plezier!  Heeft u iets op internet gezien, ook dat kan ik voor u boeken.  Maar heeft u speciale wensen en wilt u het nét even anders, dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Ik kom bij u thuis uw vakantiewensen bespreken en dat mag ook ’s avonds of in het weekend zijn. U bepaald. Samen met u creëer ik uw droomvakantie, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten.  Als u eenmaal op reis bent, ben ik op de achtergrond aanwezig, bij vragen of ongemakken mag u met mij contact opnemen en regel ik het onmiddellijk.  Op mij kunt u rekenen!

Ruby Verboom Reizen @ Personal Touch Travel staat voor:

  • Persoonlijke aandacht en leuke tips
  • Contact  waar en wanneer u dat wenst
  • Flexibiliteit, perfecte service, deskundig.
  • 1 vast aanspreekpunt voor, tijdens en na uw reis
  • Aangesloten bij ANVR , SGR en Calamiteitenfonds, dus betrouwbaar.

Uw wensen, uw ideeën, uw reis!

Nieuwsgierig geworden en ook behoefte aan een persoonlijke benadering?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Nieuwsbrief

Abonneer je op Ruby's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Ruby op FacebookWij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.