Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Shirley Peperkamp

Persoonlijk reisadviseurShirley Peperkamp, Calpe

Persoonlijk reisadvideur Shirley Peperkamp

 

“Hoe fijn zou het zijn… als ik mijn reis kon boeken bij iemand die met mij afspreekt op een zelf gekozen locatie, mee denkt en mee praat alsof het haar eigen reis is, alles voor mij regelt zowel vooraf als op locatie én waar ik niet meer betaal dan wanneer ik het zelf zou boeken….."

Mijn naam is Shirley Peperkamp, Persoonlijk Reisadviseur bij Personal Touch Travel en ik regel deze zaken graag voor mijn klanten!!

 

Wie ben ik?

Plannen, organiseren en reizen zit in mijn DNA. Jaren heb ik gewerkt als Office Manager binnen een internationale organisatie en ik heb mijn eigen evenementen bureau gehad. Het regelen van werkelijk alles en voor iedereen is wat ik daarin altijd het meest “buutegeweun” vond….. Shirley, die regelt het wel!

Loop je door mijn woonkamer in het pittoreske Ooltgensplaat, dan loop je letterlijk door mijn reizen. Met een man als hobby fotograaf en een niet in toom te houden nood om werkelijk overal een souvenir te kopen… is het goed te zien welke delen van de wereld wij al hebben mogen ontdekken.

 

Wat kan ik allemaal voor je betekenen?

Of het nu gaat om een stedentrip naar Riga of een rondreis op Cuba of de Filipijnen inclusief “off the beaten track” excursies…. Je bent bij mij aan het juiste adres. Door met je in gesprek te gaan begrijp ik waar je blij van wordt en zal ik altijd een reis op maat voorstellen. Ook voor zakelijke reizen en (buitenlandse) evenementen ben ik graag jouw gesprekspartner!

Graag ontzorg ik mijn klanten door het boeken van een “bijzondere ervaring”. Daardoor adviseer ik  graag een hotel dat nét even anders is door de prachtige locatie of een bijzonder uitzicht, stippel ik een mooie route uit met de huurauto én geef ik verrassende tips voor excursies. Omdat ik zelf veel heb gezien en veel internationale contacten heb kan ik misschien net die bijzondere “local” ervaring voor je regelen!

 

Waarom boek je bij mij?

Een reis boeken kan heel veel stress opleveren. Er zijn zoveel aanbieders dat je door de bomen het bos niet meer ziet! Ik kan al dit werk voor je uit handen nemen zodat je de beste aanbieding krijgt, voor het vooraf vastgestelde en besproken budget. Het enige dat je hoeft te doen is een afspraak maken (telefonisch, zoom, in je favoriete restaurant, op kantoor of aan de keukentafel), bespreken wat je wensen zijn en wat je hieraan uit zou willen geven. Graag maak ik daarna voor jou een persoonlijk voorstel.

 

Alle voordelen nogmaals op een rij:

  • Flexibel; boek de afspraak waar en wanneer het jou uitkomt!
  • Een vast contactpersoon die alles regelt, ook op locatie.
  • Personal Touch Travel is aangesloten bij ANVR/SGR/Calamiteitenfonds.
  • Ook de reisverzekering regel ik graag voor je.
  • Niet duurder dan wanneer je zelf zou boeken en geen verrassingen achteraf.

Meteen zin om je koffers te gaan pakken?

Neem contact op om jouw droom(reis) uit te laten komen!

Shirley.peperkamp@personaltouchtravel.nl

06-24737011

 

Nieuwsbrief

Abonneer je op Shirley's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.