Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Irma Schout

Persoonlijk reisadviseurIrma Schout, Bergen op Zoom

Persoonlijk reisadvideur Irma Schout

TO TRAVEL IS TO LIVE

Welkom op mijn website! Ik ben Irma Schout, geboren in Middelburg (1975), opgegroeid in Vrouwenpolder en sinds kort woon ik net buiten Zeeland in Bergen op Zoom. In mijn vrije tijd kook ik met veel plezier een (werelds) gerecht en lees, naast reisgidsen, graag een spannend boek. Regelmatig kom ik nog op Walcheren om mijn familie te bezoeken en natuurlijk om er te genieten van de prachtige stranden!

Passie voor reizen

Het zal je niet verbazen dat reizen mijn grote passie is. Nieuwe culturen ontdekken, genieten van de natuur en, zeker niet onbelangrijk, van lokale gerechten. Slenteren door smalle straatjes in Sevilla, op museumbezoek in Madrid, genieten van Fado muziek in Lissabon of fietsen door Berlijn. Onthaasten op één van de Waddeneilanden of relaxen onder de zon op een Grieks eiland. Op zoek naar de Big Five in Zuid-Afrika of swingen op salsa muziek in Cuba. Ik ben helemaal in mijn element als ik op reis ga. Ik heb dan ook besloten van mijn passie mijn onderneming te maken en met veel trots en enthousiasme sta ik voor je klaar als reisprofessional!

Unieke reisbeleving

Mijn doel is zoveel mogelijk mensen hun droomreis laten beleven. Of het gaat om een gezellige stedentrip, een heerlijke zonvakantie, een maatwerk rondreis of een luxe cruise…Iedere reis mag verrassend en uniek zijn. Ik hou ervan alles tot in de puntjes te regelen, zodat klanten kunnen genieten van een onbezorgde vakantie. Het gaat me om het vinden van die ene bijzondere accommodatie, het uitstippelen van een mooie route en het geven van verrassende tips. Alles met aandacht en natuurlijk mijn ‘Personal Touch’!

Gemak & persoonlijk contact

Heb je geen zin om zelf dagen op internet te zoeken naar de perfecte vakantie? Of heb je geen tijd om tijdens kantoortijden bij een reisbureau binnen te stappen? Ervaar dan het gemak en de persoonlijke aandacht en service die ik kan bieden.

Ik ben eenvoudig bereikbaar via telefoon of mail. Graag ga ik met je in gesprek om je persoonlijke wensen door te nemen. Dat kan thuis bij jou (of mij) aan de keukentafel of via de telefoon. Ik ga hierna aan de slag en je ontvangt een reisvoorstel op maat, volledig afgestemd op jouw wensen en ideeën. Alles is bespreekbaar en natuurlijk hoort daar ook een reis- en annuleringsverzekering bij.

Voordelen op een rijtje:

  • Persoonlijke aandacht
  • Verrassende tips
  • Advies aan huis & op tijden dat het jou uitkomt
  • Vast aanspreekpunt vanaf het bespreken van reiswensen tot na thuiskomst
  • Enorm aanbod (o.a. zonvakanties, wintersport, hotelovernachtingen, vliegtickets, rondreizen, autohuur, personeelsuitjes, golfreizen, cruises, bus-en excursiereizen)
  • Aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds
  • Service kost je niets meer dan een regulier reisbureau!

Ben je ook toe aan een zorgeloze & verrassende vakantie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via telefoon (bellen of WhatsApp) of e-mail. Met mijn enthousiasme en ‘Personal Touch’ ga ik graag voor jou aan de slag!

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Irma's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Irma op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.