Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Femke Rotteveel - Miss Coconut Travels

Persoonlijk reisadviseurFemke Rotteveel - Miss Coconut Travels, Huissen

Persoonlijk reisadvideur Femke Rotteveel - Miss Coconut Travels

Jouw toegangspoort tot onvergetelijke reizen!

Begeef je in een wereld vol ontdekkingen, waar elk avontuur met passie en precisie wordt gemaakt. Ik ben jouw reisspecialist, toegewijd om jouw reisdromen werkelijkheid te maken. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen strandvakantie, een culturele onderdompeling of een adrenaline-pompend avontuur, ik maak de perfecte reisroute speciaal voor jou.

Mijn diensten:

Op maat gemaakte routes:

Ik begrijp dat geen twee reizigers hetzelfde zijn. Daarom ben ik gespecialiseerd in het creëren van gepersonaliseerde reisroutes die aansluiten bij jouw unieke interesses, voorkeuren en reisstijl. Jouw reis is net zo individueel als jijzelf.

Probleemloze planning:

Laat de logistiek aan mij over. Van vluchten en accommodaties tot transfers en activiteiten, ik regel elk detail en zorg voor een naadloos en stressvrij planningsproces. Je focus moet liggen op de opwinding van de reis; laat mij voor de rest zorgen.

24/7 ondersteuning:

Reis met een gerust hart, wetende dat ik altijd beschikbaar ben. Of je nu onverwachte uitdagingen tegenkomt of hulp nodig hebt bij last-minute wijzigingen, ik sta voor je klaar!

Begin jouw reis bij mij

Kijk eens op mijn website (www.misscoconuttravels.nl) en ontdek een wereld aan mogelijkheden. Lees mijn reisverhalen en proef de buitengewone avonturen die je te wachten staan. Wanneer je klaar bent om aan je volgende reis te beginnen, neem dan contact met mij op voor een persoonlijk advies.

Ik plan niet alleen reizen; ik creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Jouw avontuur begint hier!

Nieuwsbrief

Abonneer je op Femke's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Femke op FacebookWij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.