Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Bianca de Willigen

Persoonlijk reisadviseurBianca de Willigen, Rotterdam

Persoonlijk reisadvideur Bianca de Willigen

Uw eigen reisadviseur voor al uw reizen!

Zoveel reizen op internet, welke moet ik nou kiezen? Het aanbod online wordt alsmaar groter en steeds lastiger om een keuze te maken. Een vertrouwd reisbureau en deskundige hulp is dan een uitkomst.

Ik kan voor jou een op maat samengestelde reis maken naar jouw wensen en behoeften. Of het nu gaat om een stedentrip, een verre bestemming, een rondreis, alleen een vlucht, hotel, of autohuur, een reisverzekering, of een zakenreis. Het is allemaal mogelijk bij jouw thuis, bij mij op kantoor of op een locatie naar jouw wensen. Wil je liever online, per mail of telefonisch een aanvraag indienen, dan kan dat uiteraard ook.

Na een aantal jaren in de reisbranche werkzaam te zijn geweest, besloot ik mij aan te sluiten als zelfstandige bij Personal Touch Travel. Mijn enthousiasme voor reizen, andere culturen en de ervaringen die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, maakt mij uitermate geschikt om van jouw reis een Personal Touch te kunnen geven.

Wil je ook eens carnaval vieren in Rio de Janeiro of een rondreis maken door Zuid-Amerika? Naast rondreizen, kan ik o.a.ook Formule 1 reizen voor je regelen, of aan kaartjes komen voor een voetbalwedstrijd in het buitenland, compleet met vlucht en verblijf.

Wat zijn de voordelen om bij mij te boeken:

  • Flexibel, afspraak wanneer het jou uitkomt, zelfs ’s avonds of in het weekend
  • Meer service, zelfde prijs
  • Persoonlijke aandacht
  • Een contactpersoon voor, tijdens en na de reis
  • Genieten van uw reis zonder zorgen
  • ANVR, SGR en Calamiteitenfonds
  • Niet duurder
  • Aangesloten bij Personal Touch Travel 

 

Je persoonlijke reisadviseur

Bianca

 

 

 

 

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Bianca's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens
Personal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.