Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Richelle van Zanten

Persoonlijk reisadviseurRichelle van Zanten, Heerjansdam

Persoonlijk reisadvideur Richelle van Zanten

“Met mijn passie voor reizen en persoonlijke service, stel ik voor jou de ultieme reis samen.”

Mijn naam is Richelle van Zanten. Als Limburgse ben ik jaren geleden voor de liefde verhuisd naar het Zuid-Hollandse Heerjansdam. Hier woon ik met mijn man en twee zoons. Dankzij mijn passie voor reizen, toeristische opleiding en velen jaren werkervaring in de toeristische branche kun je mij wel de ultieme allround reisagent noemen. Ik heb al zoveel landen bezocht, waaronder Canada, Amerika, Zuid-Afrika, Dubai, Abu Dhabi en bijna alle Europese landen. Hierdoor kan ik jou altijd voorzien van het reisadvies waar jij naar op zoek bent.

Iedere reisaanvraag is uniek. Voor veel mensen is het een uitdaging de reis goed samen te stellen. Of je nu op zoek bent naar een geweldige rondreis door Amerika, de huwelijksreis uit je dromen of die heerlijke gezinsvakantie met toffe zwembaden in een prachtige omgeving. Ik grijp de uitdaging met veel plezier en enthousiasme aan en bezorg jou graag een onbezorgde vakantie.

Nu zul je je misschien afvragen. Maar Richelle, wat zijn de voordelen van mijn reis boeken bij jou? En hoe werkt dat dan?
Het is sowieso goed om te weten dat ik niet duurder ben dan de grote reisorganisaties. Net als hen ben ik lid van ANVR en SGR. Ook heb ik toegang tot een veelzijdig reserveringssysteem, hierin vind ik de meest voordelige prijzen. Daarnaast heb ik veel contact met andere leveranciers en lokale agenten. Dankzij deze contacten kan ik net even iets meer regelen dan een ander. Wat dacht je bijvoorbeeld van een rondleiding over het Formule-1 circuit van Abu Dhabi. Ik regel het voor je. Niets is te gek!

Hoe het werkt:
Tijdens een persoonlijk gesprek leer ik je wat beter leren kennen, zodat ik goed kan inschatten wat voor reis en accommodatie bij jou past. Je geeft mij een budget en wat punten die je echt graag wilt terugzien in je reis. Daarna ga ik op zoek. Ben jij akkoord met de reis? Dan boek ik de reis, regel een eventueel visum, transfer en neem ik alles uit handen waaraan jij misschien niet hebt gedacht. Ruim een week voor vertrek ontvang je van mij het reispakket. Hierin zitten alle benodigde reisformulieren en zakgeld. Voor, tijdens én na de reis ben ik altijd bereikbaar voor vragen en hulp. Het enige wat jij nog moet doen is de koffer inpakken…

Nieuwsbrief

Abonneer je op Richelles nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Richelle op FacebookWij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.