Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Caroline Bartels

Persoonlijk reisadviseurCaroline Bartels, Bennebroek

Persoonlijk reisadvideur Caroline Bartels

Beste klant, welkom op mijn site!                                                                                                    

Ik ben Caroline Bartels en woon met mijn gezin in Bennebroek, Noord-Holland.

Uw reisadviseur aan huis

Ik heb jaren gewerkt bij een reisbureau en ben daarna voor mijzelf begonnen als zelfstandig reisadviseur onder de Personal Touch Travel vlag. Personal Touch Travel heeft contracten met vele reisorganisaties, die een regulier reisbureau ook verkoopt en we zijn aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Het aanbod van cruises, winter-, zon- en kampeervakanties, stedentrips, verre reizen enz. is enorm.

Wat kan ik voor u doen?

Ik kan elke reis voor u boeken, ook vakanties die op maat gemaakt moeten worden. U neemt daartoe telefonisch of per e-mail contact met mij op en dan kom ik graag bij u langs om uw reiswensen te bespreken. Dit kan echter ook per e-mail of telefoon. Ik ga voor u aan de slag en neem u zodoende veel tijd en speurwerk uit handen. Afgestemd op uw wensen, kom ik met een reisadvies en de definitieve reispapieren krijgt u van mij persoonlijk. U betaalt dezelfde prijs voor uw reis als bij een reisbureau of op internet, maar krijgt er veel meer persoonlijke aandacht en service voor terug. U geniet van een ontspannen, onbezorgde vakantie!

Met vriendelijke groet,
Caroline Bartels

Nieuwsbrief

Abonneer je op Carolines nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Caroline op FacebookWij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.