Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Sandra Goeree - Sanni reizen

Persoonlijk reisadviseurSandra Goeree - Sanni reizen, Zwolle

Persoonlijk reisadvideur Sandra Goeree - Sanni reizen

Hallo!

Ik ben Sandra, maar wordt al heel lang Sanni genoemd. Sinds een studietijd in Finland, één van mijn mooie reiservaringen in de afgelopen 25 jaar.

Ik hou van knusse stadjes, wandelen in de natuur, contact met de bevolking en sfeervolle terrasjes, waar ik rustig de omgeving in me op kan nemen. Ik verdiep me graag in de gebruiken, gerechten en geschiedenis van een land. Boottochtjes, eilanden en kabelbanen vind ik ook altijd leuk.

Ik heb onder meer prachtige herinneringen aan Griekenland, Portugal en Madeira, Terschelling en de Kanaaleilanden. En buiten Europa aan Colombia, Indonesië, Zuid-Afrika, Suriname en Nieuw-Zeeland.

Persoonlijk

Wat vind jij belangrijk tijdens de vakantie? Wil je kajakken, wijn proeven, op safari of juist even helemaal niets? Wil je glamping, een huisje in het bos of een villa aan zee? Ik hoor het graag tijdens een persoonlijk gesprek. Dat kan op een moment dat het jou het beste uitkomt. Ergens bij een kop koffie of thee, aan de telefoon of via Zoom.

Op basis van jouw reiswensen maak ik een passend voorstel voor een geweldige vakantie. Voor een pakketreis bij een van onze deskundige partners of ik stel speciaal voor jou een reis samen, volledig op maat. En als je niet kan kiezen, help ik je daar ook graag bij. Ik heb genoeg leuke ideeën!

Van hier tot ginder

Je kunt bij mij terecht voor verre rondreizen, stedentrips, vakanties naar de zon of naar de sneeuw. Fly and drives, wandelvakanties, trein- en bootreizen: wat jij wil! Van Raalte tot Reykjavik, van de Costa del Sol tot Costa Rica.

Ik ga voor je op zoek bij verschillende aanbieders, dus je hoeft niet langer zelf allerlei websites uit te pluizen. Een volledig reisbureau dus, maar niet gebonden aan één reisorganisatie of een bepaalde bestemming.

Onbezorgd

Dankzij de samenwerking met Personal Touch Travel beschik ik over een breed netwerk van betrouwbare en flexibele partners. Via ons veelzijdige reserveringssysteem kan ik bovendien transfers en uitstapjes ter plaatse regelen. En eventueel een reis- en annuleringsverzekering. Als persoonlijk reisadviseur ben ik je vaste aanspreekpunt voor, tijdens en na je vakantie.

Tot gauw?

 

Groet, Sandra

Sanni reizen | Personal Touch Travel

 

Oh ja, ik kan ook helpen bij speciale gelegenheden. Ook leuk om een reisje kado te doen!

Nieuwsbrief

Abonneer je op Sandra's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.