Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Ilse Sijrier en Karin van Espen

Persoonlijk reisadviseursIlse Sijrier en Karin van Espen, Oostburg

Persoonlijk reisadvideur Ilse Sijrier en Karin van Espen

"Travel: collect moments, not things"

Sinds 1 mei 2019 is Karin van Espen Personal Touch Travel veranderd naar Ilka's Reizen. Karin begon op 1 mei 2014 enthousiast aan haar nieuwe avontuur in de reiswereld en na 5 jaar is dochter Ilse aangesloten. Zo werd Ilka's Reizen geboren.. :)

Wij zijn beiden geboren & getogen in Zeeuws-Vlaanderen en houden van reizen. Daarom ontdekken we zelf stap voor stap de wereld, zodat we u nóg beter kunnen adviseren. In welke landen zijn we onder andere geweest voor citytrips, zon- of actieve vakanties?

In Europa: Nederland, België, Cyprus, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Mallorca, Spanje, Lanzarote, Italië, de Canarische eilanden, Portugal, de Griekse eilanden (Corfu, Kos, Rhodos, Chios, Zakynthos, Samos), Malta, Turkije, Noorwegen

Buiten Europa: Maleisië, Verenigde Staten (New York & Florida), Thailand, Indonesië, Singapore, Dubai & Abu Dhabi, Jamaica, Aruba 


In alles wat wij doen, is het serviceniveau hoog. We reizen als het ware op de achtergrond mee, zijn ook gedurende uw reis voor u beschikbaar en zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Bovendien brengt onze service voor u geen extra kosten met zich mee.

"Personal Touch" staat bij ons onder andere voor:

  • Ontspanning zonder inspanning
  • Persoonlijke belangenbehartiger
  • Geen urenlange zoektocht op het internet
  • Persoonlijke aandacht en leuke tips
  • Contact waar en wanneer u dat wenst
  • Eén aanspreekpunt voor, tijdens en na uw reis
  • Aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

Kortom.. wij ontzorgen! Want als duo, 2 keer zoveel service, tijd, aandacht & power voor alle reiswensen!

Wilt u het gemak en onze service ervaren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we de uitdaging aan kunnen gaan om u de "Personal Touch" te laten ervaren!

Uw persoonlijke reisadviseurs,

Ilse & Karin
Ilka's Reizen

ContactformulierVul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan ons aan wanneer en hoe we je het beste kunnen bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Ilse en Karin op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.