Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Rianne Bertrand

Persoonlijk reisadviseurRianne Bertrand, Margraten

Persoonlijk reisadvideur Rianne Bertrand

“Travel is the only thing you buy that makes you richer”

Wat leuk dat je mijn site bezoekt! Ik ben Rianne Bertrand en ik woon met mijn gezin in Margraten, in het mooie Zuid-Limburg. Ik adviseer mensen met veel plezier in het zoeken en boeken van hun droomreis. Of je nu op zoek bent naar een stedentrip, een bestemming binnen Europa, een verre reis of zakenreis, ik help je graag verder!

Als jouw persoonlijk en onafhankelijk reisadviseur kan ik je van dienst zijn op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Ik kan bij je thuis komen maar we kunnen jouw wensen ook per telefoon of e-mail bespreken. Alles is mogelijk. Ik ben flexibel en klantvriendelijk en vind het belangrijk dat we op een prettige manier samen jouw ideale reis uitzoeken! Op basis van je wensen maak ik een passend reisvoorstel. Zeker in deze onzekere tijden is het prettig om via een reisadviseur te boeken. Ik ben op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in de wereld en help je ook als zich onverwachte omstandigheden voordoen voor of tijdens jouw reis.

Samen mooie herinneringen maken, dat is mijn doel!

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op voor je reisdromen en wensen!

 

Nieuwsbrief

Abonneer je op Rianne's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Rianne op FacebookWij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.