Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Renate Soer

Persoonlijk reisadviseurRenate Soer, Meppel

Persoonlijk reisadvideur Renate Soer

Over Renate

Al tijdens mijn voorgezet onderwijsperiode ging ik al met mijn vader mee in de bus als een soort reisleidster / host. Hij was touringcarchauffeur. Vele mooie reizen hebben wij samen mogen maken in Nederland, Duitsland, België en Spanje.

Na ruim 18 jaar ervaring in de reisbranche op zowel een 'stenen' reisbureau als voor een 'online' reisbureau, vind ik het nu tijd dat iedereen kan profiteren van mijn kennis! Laat het de factoren zijn geweest die ervoor gezorgd hebben dat ik de stap heb gezet om mij aan te sluiten bij Personal Touch Travel om als zelfstandig reisadviseur voor mijzelf te beginnen.

Mijn eigen topbestemmingen

In de ruim 18 jaar heb ik vele reizen mogen maken zowel voor mijn werk als privé. Door de jaren heen heb ik mogen rondreizen om de wereld te verkennen doormiddel van rondreizen, kamperen, wintersport, citytrips en zonvakanties. Een kleine greep van de landen die ik heb bezocht zijn Mexico, Verenigde Staten, Thailand, Egypte, Israël, Cyprus, Griekenland, Frankrijk (incl. Disneyland Parijs), Italië, Spanje (incl. Canarische Eilanden), Portugal, Duitsland, Engeland, België maar ook ons eigen Nederland. De wereld is mijn werkplek!

Gemak, maar ook kwaliteit

Het aanbod is te groot en daardoor moeilijk om precies datgene te vinden wat bij u past. Een avond op 'Google' zoeken is een verloren avond, want er zal geen objectief advies worden gegeven. “Ja maar.....via internet zal wel goedkoper zijn?”
Nee! Er zal altijd een prijsvergelijking met verschillende gerenommeerde reisorganisaties plaatsvinden. Voor alle soorten vakanties/reizen kunt u bij mij terecht; stedenreizen, zonvakanties, kampeervakanties, rondreizen, cultuurreizen, zakelijke reizen, vliegtickets etc. etc.

Durft u het aan? U kunt mij bellen, WhatsAppen of e-mailen.
Ik kom graag bij u langs, thuis of op kantoor, wanneer het u uitkomt en dit zonder extra kosten!
Samen kijken we naar de mogelijkheden die passen binnen uw wensen én uw budget.

Zo streef ik ernaar om elke reis een 'Personal Touch' te geven.

Zekerheid en vertrouwen

Wanneer u via mij een reis boekt, heeft u de zekerheid en garanties van een regulier reisbureau.
Ik, als zelfstandig reisadviseur, ben aangesloten bij Personal Touch Travel.

Personal Touch Travel maakt de afspraken met de touroperators, reisorganisaties, luchtvaartmaatschappijen, autohuurbedrijven ect., maar daarnaast is Personal Touch Travel ook aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Kortom: Alles is dus goed geregeld!

Nieuwsbrief

Abonneer je op Renates nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Renate op FacebookWij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.