Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Frouwkje Swart - Frouwkje's Personal Touch Travel

Persoonlijk reisadviseurFrouwkje Swart - Frouwkje's Personal Touch Travel, Wijckel

Persoonlijk reisadvideur Frouwkje Swart - Frouwkje's Personal Touch Travel

Reisavonturen op maat, speciaal voor jou gecreëerd!

Ik ben Frouwkje en geboren en getogen in Friesland, hier woon ik het in Zuid – Westen in het kleine dorpje Wijckel. Ik mag graag op reis om de wereld te ontdekken, nieuwe culturen te leren kennen, lokale keukens te proeven en te genieten van de omgeving. 

Als zelfstandig reisadviseur sta ik klaar om jouw reisdromen werkelijkheid te laten worden. Of je nu verlangt naar adembenemende bestemmingen, culturele ontdekkingen, luxe uitjes of avontuurlijke reizen, ik ben er om jouw ideale reis op maat te creëren.

Mijn passie is om jouw verwachtingen te overtreffen. Met kennis en een scherp oog voor details, zal ik een reisplan ontwerpen dat perfect aansluit bij jouw interesses en behoeften. Geen stress meer over het zoeken naar vluchten, accommodaties of activiteiten – ik regel alles voor jou.

Laat mij jou begeleiden op een reis die jouw verwachtingen overtreft. Neem vandaag nog contact op om te beginnen met het creëren van jouw gepersonaliseerde reiservaring. Laat mij jou helpen bij het samenstellen van jouw droomreis. Bel, app of mail mij en ik kom graag vrijblijvend met jouw in contact. Waar wacht je nog op? Jouw avontuur wacht!

Mijn werkwijze

  1. Kennismaking: Eerst maken we een afspraak, tijdens deze afspraak leren we elkaar beter kennen en bespreken we jouw vakantieplannen. Deze afspraak kan bij jouw thuis, maar ook online of telefonisch.
  2. Reisvoorstel: Als er van beide kanten een klik is en jouw reiswensen zijn voor mij helemaal duidelijk, ga ik voor je aan de slag met het samenstellen van een reisvoorstel. Deze bespreken we samen en eventueel kunnen we nog aanpassingen doen, zodat het volledig aansluit op jouw vakantiewensen.
  3. Boeking: Als je helemaal tevreden bent, zet ik het reisvoorstel om in een definitieve boeking en krijg je de reisbevestiging toegestuurd.
  4. Op reis: Het is gelukt, voordat je op reis gaat krijg je nog de reispapieren, het enigste wat jij nog moet doen is genieten van jouw droomvakantie!
Nieuwsbrief

Abonneer je op Frouwkje's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Frouwkje op FacebookWij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.