Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Ronny Hermans

Persoonlijk reisadviseurRonny Hermans, Urmond

Persoonlijk reisadvideur Ronny Hermans

Uw persoonlijke reisadviseur in Berg aan de Maas en omgeving! Welkom op mijn website.

Mijn naam is Ronny Hermans en ik woon in Berg aan de Maas, een dorpje gelegen aan de oevers van de Maas en het Julianakanaal. Steeds meer moderne riviercruise schepen en vrachtschepen varen door dit kanaal dat grenst aan mijn achtertuin. En met de veerpont over de Maas ben ik zo bij onze zuiderbuur in Belgisch Limburg: Stokkem Dilsen. Fietsers en wandelaars van heinde en ver weten mijn lieflijk dorpje te vinden.

Jarenlang heb ik voor een internationale organisatie binnen het Ministerie van Defensie zakenreizen gecoördineerd over de gehele wereld. Het vertrouwen en de waardering van de reizigers was enorm. Daarnaast heb ik als reisleidster in de afgelopen decennia diverse F1 circuits en steden in Europa bezocht. Mijn dienstverlenende instelling, deskundigheid en mijn grote voorliefde voor steden en hun stadshistorie, hun geheimen en verhalen ontrafelen deden me beseffen dat dit mijn nieuwe roeping zou zijn. En zo ontstond in 2014 mijn eigen bedrijf Emerald Incentives, exclusive grouptravel en incentives, waar ik mijn zakelijke werkervaring en hobby kon combineren met mijn passie: het organiseren van incentives en begeleide groepsreizen.

Na een evaluatie in 2016 kwam ik tot de conclusie dat ik de klanten van Emerald Incentives meer zekerheid wilde bieden en daarnaast mijn zakelijke activiteiten verder wilde uitbreiden, door het aanbieden van cruises en mijn passie voor het reizen ook te delen met de individuele reiziger. Weloverwogen heb ik in november 2016 besloten om per 1 december 2016 aan te sluiten bij Personal Touch Travel (PTT), een professionele organisatie die voldoet aan mijn criteria en die lid is van ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Unieke reisbeleving
In iedere aanvraag zie ik een nieuwe uitdaging, of u nu op zoek bent naar een stedentrip, een (zon) of (wintersport)vakantie binnen en buiten Europa, een luxe cruise, een huwelijksreis, een personeelsreis, een concertreis, “zomaar” een weekendje weg, of een bijzondere rondreis wilt maken …iedere reis is uniek en ik help u graag met het vinden of samenstellen van uw ideale reis en zorg ervoor dat alles tot in het kleinste detail geregeld wordt!

Personal Touch staat bij mij onder andere uit: een persoonlijke benadering, luisteren naar uw wensen, het uitstippelen van mooie routes, het geven van verrassende tips, het vinden van die ene bijzondere accommodatie, en is erop gericht u onbezorgd te laten genieten van uw droomreis!

Denkt u erover na om een incentive, bedrijfsfeest, jubileum of begeleide groepsreis in binnen- of buitenland te organiseren? Kijk dan eens op www.emeraldincentives.nl en neem contact met mij op, want ook voor dit soort reizen denk ik graag met u mee en kunt u rekenen op mijn professionaliteit en deskundige begeleiding!

Gemak, service en kwaliteit
Heeft u een drukke baan en geen zin om zelf dagen op internet te zoeken naar uw droomvakantie? Of in uw vrije tijd bij een reisbureau binnen te stappen en te wachten tot u aan de beurt bent? Ervaar dan het gemak, service en kwaliteit die mijn Personal Touch u kan bieden.

Mijn Personal Touch staat voor:

  • persoonlijke benadering;
  • geen wachttijden maar een afspraak op een door u gewenst tijdstip en locatie, natuurlijk kan dit ook per e-mail of telefoon;
  • een professioneel en eerlijk advies (offertes zijn geheel vrijblijvend);
  • kwaliteit en geen kwantiteit;
  • een vast aanspreekpunt vanaf het bespreken van uw reiswensen, tijdens en na de reis;
  • verrassende tips;
  • reizen op maat;
  • geen zoektocht meer op internet; en
  • zekerheid want PTT is lid van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds!

Kortom, ik ontzorg, zodat u met volle teugen kunt genieten van uw droomvakantie!

Ik geef graag mijn Personal Touch aan uw volgende reisbestemming, want uw reis is mijn passie!

Een reislustige groet

Ronny Hermans

Nieuwsbrief

Abonneer je op Ronny's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Ronny op FacebookWij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.