Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Tina Kempenaar

Persoonlijk reisadviseurTina Kempenaar, Zwagerbosch

Persoonlijk reisadvideur Tina Kempenaar

Jouw onbezorgde reis begint bij mij!

Dream it, Wish it, Do It!

Dit is mijn levensmotto. Volg je hart en doe de dingen waar je echt blij, enthousiast en gelukkig van wordt. Leef nu, het leven wordt hierdoor een stuk leuker. Ik ben Tina Kempenaar en heb op mijn vijftigste mijn hart gevolgd en mijn droom waargemaakt. Met de steun van mijn man en 2 zonen heb ik deze geweldige stap gezet om nu als Persoonlijk reisadviseur aan de slag te gaan.

Reizen is beleven, geweldige en bijzondere bestemmingen ontdekken. Welke reis of vakantie wil jij nog eens maken?
• Wordt het een weekendje weg in eigen land of een geweldige stedentrip in een bruisende wereldstad?
• Luieren op het strand tijdens een zonvakantie in Europa of zie je jezelf al liggen op een subtropisch eiland aan de andere kant van de wereld?
• Een rondreis maken met je eigen auto of heb je het liefst dat alles voor je geregeld wordt? Reis je dan liever met een groep of een individueel? Blijf je in Europa of wordt het een verre reis?
• Bijzondere culturen en fantastische natuur en wildlife ontdekken in Azië, Afrika, Amerika, Australië of Nieuw-Zeeland?
• Staat een cruise of bijzondere treinreis nog op je bucketlist?

Mogelijkheden genoeg en het maken van een goede keuze is vaak een lastige en tijdrovende klus. Ga niet meer uren zoeken en bespaar jezelf die tijd! Laat je door mij persoonlijk adviseren. Zo help ik je met plezier op weg om juist die fantastische en verrassende bestemming voor jou te ontdekken. Ik doe de voorpret, zodat jij straks van een heerlijke vakantie kunt genieten.

Laat je door mij inspireren en informeren. Met mijn “passie voor reizen” en de kennis die ik door studie en eigen reiservaring heb, neem ik graag alle zorg rondom het regelen van de ideale reis op mij. Ik geef je graag een reisadvies op maat waarin ik jouw wensen vertaal naar een passende vakantie. Met extra persoonlijke tips over de bestemming, excursies en leuke restaurantjes wordt je reis uniek. Tevens kan ik je ook alles vertellen over het huren van een auto en verzekeringen.

Uniek als Persoonlijke reisadviseur:
• Bereikbaar wanneer het jou uitkomt via een persoonlijke afspraak, telefoon of mail
• Eén vast aanspreekpunt voor al je vragen en problemen tijdens en na de reis
• Compleet verzorgd en met maatwerk een reis maken die bij jouw wensen past
• BELEVING vanuit “mijn passie” voor, tijdens en na de reis
• Advies over autohuur, verzekeringen, excursies en overige praktische zaken
• Geen verborgen extra kosten • Zekerheid: Personal Touch Travel is lid van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

Als jouw persoonlijk reisadviseur begint je onbezorgde reis bij mij en reis ik met heel mijn hart met je mee! Persoonlijk contact, beleving en onbezorgd op vakantie gaan dat wil jij toch ook?

Mijn hart gaat na afloop stralen als jouw droomreis die fantastische beleving was om nóóit te vergeten. Daar ga ik vóór, reis jij met mij mee?

 

Nieuwsbrief

Abonneer je op Tina's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Tina op FacebookWij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.