Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Carine Heijsteeg

Persoonlijk reisadviseurCarine Heijsteeg, Almere

Persoonlijk reisadvideur Carine Heijsteeg

Verkozen tot Beste Zelfstandig Resiadviseur van Flevoland 2020!

Na vijf maanden strijden; vragenlijsten over ondernemen, klanttevredenheidsonderzoek,

kennistest, marketingplan, vloggen, pitchen en tot slot een pittig jurygesprek is er de

bekroning en ben ik uitgeroepen tot winnaar van 2020!

******************************************************************************************************

Mijn naam is Carine Heijsteeg, en reizen in mijn grote passie!

In 2001 ben ik in het toerisme gaan werken, de eerste jaren bij een reisbureau en daarna heb ik ervaring opgedaan bij een verre reizen specialist. Sinds 2010 ben ik als zelfstandig reisadviseur gestart onder de vleugels van Personal Touch Travel.

Ik heb in de afgelopen jaren heel wat van de wereld mogen zien en ervaren. Zowel vakanties als studiereizen in o.a. Europa, Noord/Midden/Zuid-Amerika, Afrika, Azië en Oceanië. Ook heb ik een aantal cruises mogen maken in Europa, Afrika en het Caribisch gebied.
Ik geef je dan ook vanuit eigen ervaring een goed en compleet advies. Ik zal je reis van A tot Z organiseren zodat jij zorgeloos op vakantie kunt! 

Alles is mogelijk en geen vraag blijft onbeantwoord. Ik neem elke opdracht uiterst secuur en zoek tot ik datgene heb gevonden waar je naar op zoek bent! Of dit nu gaat om een vakantie in Nederland, aan de andere kant van de wereld, een kampeervakantie of een luxe cruise. Geen mens is immers hetzelfde, dus ook geen enkele reis.

Op basis van je wensen en informatie zet ik mij volledig in om de perfecte vakantie en/of droomreis te realiseren. Natuurlijk ben ik zowel telefonisch (06-14971012) als per e-mail (carine.heijsteeg@personaltouchtravel.nl) bereikbaar. Op de momenten dat het jou uitkomt! Dus aarzel niet en laat mij je droom(reis) verwezenlijken!

Ik wil heel graag mijn kennis, ervaring en enthousiasme met je delen!

Een vrolijke reizigersgroet,

Carine Heijsteeg

Nieuwsbrief

Abonneer je op Carine's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Carine op FacebookWij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.