Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Ludy de Vries

Persoonlijk reisadviseurLudy de Vries, Sint Nicolaasga

Persoonlijk reisadvideur Ludy de Vries

Ben jij op zoek naar die ene bijzondere reis?  Een reis die volledig aan jouw wensen voldoet? Of ontbreekt het je aan tijd om alle mogelijkheden op het internet zelf te onderzoeken? Geen probleem. Ik help jou je droomreis mogelijk te maken.

Welkom, mijn naam is Ludy de Vries

Omdat ik reizen en het ontdekken van de wereld geweldig vind, heb ik besloten om van mijn hobby mijn beroep te maken. Ik heb gekozen om als zelfstandig persoonlijk reisadviseur aan de slag te gaan, waarbij ik kan terugvallen op een netwerk van kennis en reiservaring van de Franchise organisatie Personal Touch Travel.

De laatste jaren heb ik, samen met mijn man en 4 kinderen veel gereisd om allerlei bijzondere plekken van de wereld te ontdekken. Van een weekendje uitwaaien op de Waddeneilanden, autoreizen door Europa, kamperen, wintersport, hippe en klassieke stedentrips, zonvakantie naar Caribische gebied, tot een rondreis door Zuid-Afrika.

Deze ervaringen, de HBO opleiding voor toerisme en het onlangs succesvol afrondenvan een intensieve, gedegen reisopleiding, helpen mij om als reisadviseur aan al jouw wensen te kunnen voldoen. Niemand is hetzelfde, iedereen heeft andere interesses en wensen als het gaat om reizen. Door goed te luisteren ben ik ervan overtuigd dat ik al jouw reisdromen kan vervullen. Vanaf het eerste contact tot het moment van thuiskomst zal ik voor je klaar staan.

Als je het op prijs stelt kom ik vrijblijvend bij je langs om een goed beeld te krijgen van je ideale vakantie. Daarna ga ik op zoek naar bijzondere en authentieke locaties die voldoen aan jouw persoonlijke wensen. Je ontvangt van mij één of meerdere voorstellen waaruit jij jouw vakantie kunt samenstellen. Je zult versteld staan hoeveel moois er nog te ontdekken is!

Geen extra kosten voor persoonlijk advies

Je betaalt geen extra kosten voor mijn persoonlijk advies, maar krijgt dezelfde prijs als bij het reisbureau of de internetaanbieder. Bovendien hoef je zelf niet meer uren op het internet te zoeken of de deur uit naar het reisbureau. Natuurlijk houd ik rekening met jouw persoonlijke budget. Je komt dus niet voor verrassingen te staan.  

Alle reizen die ik voor je boek vallen onder de ANVR en SGR voorwaarden.

Garantie en service staan bij mij voorop!

Wil jij een vrijblijvend advies?

Neem dan contact met mij op.

Ik maak jouw droomreis graag mogelijk.

 

Collect moments, not things!

 

Nieuwsbrief

Abonneer je op Ludy's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Ludy op FacebookWij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.