Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Marielle van 't Schip

Persoonlijk reisadviseurMarielle van 't Schip, Voorhout

Persoonlijk reisadvideur Marielle van 't Schip

 

“Mijn passie is het uitzoeken van reizen, er is niets mooiers dan het vinden van de perfecte vakantie voor mijn klant!“

Mijn naam is Mariëlle van ’t Schip en ik woon met mijn gezin in Voorhout midden in de mooie Bollenstreek. Als gezin hebben we al heel veel mooie reizen gemaakt en hebben daar fantastische herinneringen aan. Afgelopen zomervakantie was dat een stedentrip naar New York met aansluitend een fly-drive door het westen van de VS met als hoogtepunt een helikoptervlucht boven de Grand Canyon! De volgende trip staat alweer op de agenda en is een lang weekend naar de hoofdstad van het noorderlicht, Tromso! We kunnen niet wachten!

Al vanaf dat ik jong was wilde ik het liefste in de reiswereld werken en dat is gelukt! En nu, na 30 jaar ervaring in de reiswereld bij diverse reisbureaus en ook bij een aantal reisorganisaties heb ik besloten me aan te sluiten bij Personal Touch Travel als zelfstandig reisagent. Ik maak gewoon van mijn allergrootste hobby mijn eigen reisbedrijf, hoe fantastisch is dat!

Ik heb al heel wat van de wereld mogen zien, zowel als vakantie maar ook als studiereis. Bestemmingen die er voor mij uitspringen zijn: Zuid-Afrika, Canada, de Verenigde Staten, Cuba, IJsland en Fins Lapland, maar zeker ook landen in Europa: Griekenland (de vele eilanden en het prachtige vasteland) Italië, Kroatië en Slovenië.

Maar waar gaat jouw volgende reis naartoe?

Misschien is dat best een heel lastige vraag. Laat mij je dan helpen met het samenstellen van jouw droomreis! Maar ook als je wel al wat meer weet over je volgende reis kun je natuurlijk geheel vrijblijvend een reisvoorstel bij mij aanvragen. Heel graag zelfs!

Wat kun je verwachten van mij:

Je hebt van a tot z alleen met mij te maken, je krijgt echte persoonlijke aandacht en ik neem daar dan ook uitgebreid de tijd voor. Ik werk als je wilt op afspraak en kom dan bij je langs indien gewenst. We kunnen alles uiteraard ook gewoon bespreken via e-mail en telefoon geen enkel probleem. Daarna maak ik een passend reisvoorstel en stuur je deze toe en zorg dat je al helemaal in de vakantiesfeer komt.

Het mooie van dit alles is dat de prijzen hetzelfde zijn als online of bij een reisbureau, maar je krijgt van mij net dat beetje extra service en kwaliteit.

Vanaf nu is het uren surfen op internet naar de perfecte vakantie voorbij en neem ik je dit graag uit handen.  

Voor alle soorten reizen kun je bij mij terecht, zoals rondreizen, maatwerkreizen, stedentrips, zonvakanties, wintervakanties en cruises maar ook autohuur, excursies, entreetickets en verzekeringen.

Ik werk samen met kwalitatief hoogstaande en gespecialiseerde reisorganisaties, maar ook met lokale reisagenten in het buitenland waardoor er een enorme keuze is in het aanbod.

Personal Touch Travel is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds, je loopt dus geen enkel risico!

Goed om te weten:

De persoonlijke service geldt uiteraard, voor, tijdens maar zeker ook na de vakantie!

Neem vrijblijvend contact met mij op en ervaar hoe fijn het is om een persoonlijke reisadviseur te hebben.

 

“Ik kijk er naar uit om jouw reiswensen uit te laten komen”

Nieuwsbrief

Abonneer je op Mariëlles nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.