Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Diana Vriends - Stripe Away

Persoonlijk reisadviseurDiana Vriends - Stripe Away, Breda

Persoonlijk reisadvideur Diana Vriends - Stripe Away

Mijn allereerste reis alleen kan ik nog goed herinneren. Samen met mijn 85 liter volle backpack trok ik voor drie weken door Thailand, niet lang daarna volgde een singlereis naar Jordanië en daarna was het hek van de dam. Deze avonturen voelden als de herinneringen die ik wilde hebben en besloot dat ik deze meer wilden maken. 

Wat kan ik voor jou betekenen?

De wereld is groot en het avontuur is oneindig. Jouw droomvakantie begint al vaak bij de eerste gedachten en het dagdromen daarvan, maar dan stuit je op het Internet en dan zie je door de bomen het bos niet meer. De vele prachtige bestemmingen, met een handjevol accommodaties, de reismogelijkheden en ga zo maar door. Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen want ik kan samen met jou jouw wensen en dromen omzetten tot een prachtige vakantie of reis. 

Stripe Away

Van wandelen in de Julische Alpen tot aan via ferrata’s in de Dolomieten. Stripe Away ademt outdoor, avontuur en actieve sporten. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een mogelijkheid tot een tof avontuur. Ben jij een echte outdoorliefhebber en klaar voor een nieuw avontuur? Dan zit je bij Stripe Away aan het goede adres.


Favorieten: Schotland, Italië (en dan specifiek de Dolomieten), Zwitserland en Thailand

Toffe Hotspots

Stripe Away begon eerst als allround reiswebsite maar in 2020 besloot ik dat het tijd was om de website uit elkaar te halen en met een groot deel verder te gaan op Toffe Hotspots. Van stedentrips tot aan thema-reizen en van de mooiste kastelen bezoeken tot aan slapen op de meest unieke plekken, dan ben je bij Toffe Hotspots aan het goede adres. Minder outdoor dan Stripe Away maar meer cultuur, history, culinair en nog vele andere aspecten. 

 

Favorieten: overnachten in een kerk in Nederland, kastelen roadtrip in Duitsland, wijnproeven in Frankrijk

Reis- en outdoorblogger

De bovenstaande websites zijn begonnen uit een passie voor schrijven en fotografie. Ooit begon ik Stripe Away, ontstaan in Jordanië, uit een verlangen om familie en vrienden thuis op de hoogte te houden. Langzaam veranderde dit in een ware reisblog en kwam Toffe Hotspots erbij. Toch miste ik nog iets. Want hoe leuk is het om mensen aan de hand van mijn reisadvies te zien genieten van hun droomreis. Nu is het dan zover en kan ik jou op reis sturen. 

 

Favorieten: klettersteigen in de Dolomieten, whiskey proeven in Schotland, street art bekijken in Milaan

 

Mijn passie, jouw droomreis

Wil jij een goed geregelde, onbezorgde en onvergetelijke vakantie maar wil je het uitzoekwerk en het organiseren uit handen geven? Dan ben ik de juist persoon om dit voor jou te regelen. Wil jij dit, neem dan contact op en dan bekijken we samen tijdens een kennismakingsgesprek of we jouw perfecte reis kunnen samenstellen.

 
 
Nieuwsbrief

Abonneer je op Diana's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Diana op FacebookWij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.