Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Helen Brinkhuis

Persoonlijk reisadviseurHelen Brinkhuis, Maartensdijk

Persoonlijk reisadvideur Helen Brinkhuis

Wel zin in vakantie! Maar niet in al die uitzoekrompslomp? Ik help u graag op weg!

U heeft vast wel een idee hoe de vakantie er ongeveer uit moet gaan zien, en uw reisgenoten ook. Maar die wensen op elkaar afstemmen is soms al lastig en dan moet het speurwerk door de reisgidsen of op internet nog beginnen!

Dit valt vaak niet mee en daarom ben ik u graag behulpzaam bij deze zoektocht en het boeken van de vakantie die bij u past. Als mobiel reisadviseur sta ik voor persoonlijke aandacht, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Contact kan persoonlijk zijn bij u thuis of op het werk, maar uiteraard ook via telefoon of email: het boeken van een vakantie hoeft u niet veel tijd meer te kosten.

Ik ben Helen Brinkhuis, al bijna 10 jaar werkzaam in de reisbranche. En inmiddels moeder van Max en Niek. De speurtocht door brochures of op internet naar de juiste vakantie is voor mij gesneden koek. Daarnaast vind ik het erg leuk om samen met u een reisbestemming te vinden die bij uw reiswensen past. En wie weet komen we samen op een reis waar u zelf  niet aan gedacht had.

Over veel bestemmingen kan ik uit eigen ervaring vertellen. Ik reis graag en heb ook de nodige studiereizen gemaakt. Sinds de komst van onze kinderen zien onze vakanties er iets anders uit, maar naast diverse Europese bestemmingen zijn we ook met de jongens (destijds 2 en 4) naar Bali geweest. Dus ook over verre reizen met jonge kinderen kan ik u goed adviseren. En uiteraard weet ik ook in Europa mooie en bijzondere plekjes voor u te vinden.

Het is voor mij een uitdaging om met uw reiswensen (en die van uw reisgenoten) een leuke, verrassende vakantiebestemming uit te zoeken en te boeken!

Dus: kom maar op met uw reisplannen!

Helen Brinkhuis
uw reisadviseur

Nieuwsbrief

Abonneer je op Helens nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.