Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Femke Kessels - Fem's Reizen

Persoonlijk reisadviseurFemke Kessels - Fem's Reizen, Meijel

Persoonlijk reisadvideur Femke Kessels - Fem's Reizen

Wie ben ik?

Mijn naam is Femke, ik ben 24 jaar en ik woon in het altijd gezellige Meijel. Het zal jullie niet verbazen dat ik heel erg veel van reizen houd. De liefde voor het reizen is al op jonge leeftijd begonnen en ik kan jullie met zekerheid zeggen, het is een never ending love story.

Mijn ouders en mijn broertje Luuk zijn jarenlang mijn reisgenoten geweest. Van jongs af aan gingen we ieder jaar samen op vakantie. Van kampeervakanties in Frankrijk, Italië en Kroatië, tot zonvakanties op Gran Canaria, Ibiza en Egypte en verre reizen naar Sri Lanka en Jamaica. We hebben mooie bestemmingen gezien samen en veel herinneringen gemaakt. Tegenwoordig trek ik er graag alleen op uit. Want waarom wachten tot iemand met je mee op reis wil, wanneer je prima alleen kan gaan. Zo heb ik afgelopen jaar vrijwilligerswerk gedaan in Namibië en heb ik met mijn backpack door Guatemala, Belize en Mexico gereisd.

Nu hoor ik jullie denken, leuk dat reizen, maar heb je ook een toeristische achtergrond? Ja, die heb ik! Na de middelbare school ben ik Toerisme gaan studeren. Tijdens deze opleiding heb ik de kans gekregen om een half jaar stage te lopen op Tenerife als frontoffice medewerker. Een hele bijzondere ervaring waar ik nog regelmatig aan terugdenk. In 2023 heb ik mijn diploma voor de opleiding Tourism Management behaald en de afgelopen twee jaar ben ik werkzaam geweest in de toeristische sector. Hier heb ik veel geleerd en ik vond het erg leuk om te doen. Maar veertig uur op kantoor zitten is niet aan mij besteed. Dus toen ik hoorde dat je via Personal Touch Travel een opleiding kan volgen tot zelfstandig reis adviseur, hoefde ik niet lang na te denken. Een super mooie kans en ik kan het heel goed combineren met mijn andere baan. Omdat ik graag bezig ben en blijf kunnen jullie me een aantal uur in de week vinden bij de Heere van Meijel. Daar werk ik met veel plezier in de bediening!

Wat kan ik voor jou betekenen?

  • Persoonlijk reisadvies op maat
  • Eén aanspreekpunt, gemakkelijk te bereiken en betrouwbaar
  • Veiligheid en zekerheid: Personal Touch Travel is aangesloten bij het ANVR, SGR en calamiteitenfonds
  • Veel mogelijkheden: Personal Touch Travel heeft namelijk een uitgebreid assortiment aan leveranciers en lokale partners wat zoeken en boeken een stuk makkelijker maakt
  • Eigen ervaringen met je delen en persoonlijke tips bij je reisvoorstel
  • Een goed geregelde en onbezorgde vakantie, zonder dat je zelf alles hoeft uit te zoeken
  • Een noodnummer voor het geval er iets zou gebeuren tijdens je reis

Hoe ga ik te werk?

Je kunt me altijd bellen, een berichtje of e-mail sturen. Neem ik niet op omdat ik bijvoorbeeld bij aan het werken ben? Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om kort kennis te maken en dan maken we samen een afspraak. Het lijkt me leuk om persoonlijk bij je langs te komen voor gesprek om zo samen de reiswensen in kaart te brengen.

Met deze wensen ga ik dan een passend reisvoorstel maken en deze ontvang je dan via een e-mail. Nadat je de tijd hebt genomen om het reisvoorstel te bekijken en je akkoord gaat, ga ik alles voor je boeken. Vlak voordat je reis gaat beginnen kom ik, indien gewenst, nog even langs om de reispapieren te brengen en om deze toe te lichten. En dan is het zover… je reis kan beginnen!

Mocht je toch afzien van het reisvoorstel? Geen probleem, dan reken ik 75 euro aan offertekosten voor het maken van het voorstel en de tijd die erin is gaan zitten. 

Bij terugkomst zal ik altijd contact opnemen om te vragen of alles goed is verlopen en dan hoop ik je weer te mogen helpen bij het boeken van een volgende reis!

Neem vooral eens een kijkje op mijn Instagram en Facebookpagina. Er wordt gewerkt aan een eigen website.

Ik kijk er naar uit om een unieke reis voor je samen te stellen!

Nieuwsbrief

Abonneer je op Femke's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Femke op FacebookWij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.