Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Chantal Tolksdorf

Persoonlijk reisadviseurChantal Tolksdorf, Alblasserdam

Persoonlijk reisadvideur Chantal Tolksdorf

Ik ben uw persoonlijke reisadviseur, Chantal Tolksdorf in Alblasserdam en omstreken.

Ervaar het gemak met mij als uw persoonlijke reisadviseur. Van mijn passie heb ik mijn werk gemaakt. Na vele mooie, uiteenlopende reizen te hebben gemaakt en na ruim 10 jaar in het buitenland te hebben gewoond en gewerkt heb ik na het doorlopen van een toeristische opleiding van mijn passie mijn werk gemaakt. Een reisbureau met een Personal Touch. 

Nu doe ik mijn werk met passie en maak ik uw reis bijzonder en compleet, zonder dat u hiervoor meer betaalt. Graag leer ik u kennen en kijk ik samen met u naar uw reiswensen volledig op maat. Bij mij kunt u terecht voor alle soorten reizen, een privé- of groepsrondreis, strandvakantie, stedentrip of een combinatie hiervan. Kom met een cruise op prachtige plekken of combineer wintersport met winterse excursies. Reis met een camper of huurauto door de Verenigde Staten of Canada of wordt het Zuid-Afrika? Kies je voor Vietnam, Cambodja, Taiwan of Indonesië of blijf je liever dichter bij huis en kies je voor Noorwegen, Zweden, Portugal of Spanje? Of toch liever Peru of een paar dagen IJsland? Geniet van steden zoals Oslo, Rome, Stockholm, Barcelona, Kopenhagen, Bilbao, Lissabon, Praag, New York, Valencia, Split of kies voor een andere stedentrip. Graag regel ik concertkaartjes of tickets voor de Formule 1 of voetbalwedstrijden.

Op basis van uw wensen en budget ga ik aan de slag. Op zoek bij de bekende organisaties, maar ook alles wat online boekbaar is en een ruime selectie aan organisaties die u als consument niet rechtstreeks kunt boeken. Ik doe prijsvergelijkingen en zoek naar de beste mogelijkheden. Dat scheelt u urenlang zoeken op internet. Het kost u niets meer dan wanneer u op internet boekt en u boekt uw reis veilig. Personal Touch Travel is een SGR gecertificeerde organisatie die aangesloten is bij de ANVR en dus werkt met de ANVR voorwaarden. 
 

Bent u opzoek naar een vakantie en wilt u gebruik maken van de volgende voordelen: 
* U hoeft hiervoor de deur niet uit. Wilt u snel geholpen worden door iemand die thuis is in de hele wereld?
* Persoonlijke aandacht, staat bij mij hoog in het vaandel
* Geen lange wachttijden en 24/7 bereikbaarheid, flexibele werktijden, dus ook in de avonduren en in het weekend te bereiken
* Compleet aanbod van Nederlandse, Belgische en Duitse reisorganisaties
* Veilig, zeker en vertrouwd (ANVR, SGR, Calamiteitenfonds)

Geniet van persoonlijk reisadvies waar en wanneer het u uitkomt. Dit kan heel makkelijk via whatsapp of bel naar 06 380 888 12 (ja, dat mag ook gerust buiten kantooruren en in het weekend) of stuur een mail naar chantal.tolksdorf@personaltouchtravel.nl

Nieuwsbrief

Abonneer je op Chantals nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Chantal op FacebookWij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.