Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Sylvia van der Ende

Persoonlijk reisadviseurSylvia van der Ende, De Lier

Persoonlijk reisadvideur Sylvia van der Ende

Toe aan een ontspannen vakantie aan het strand? Zin in een actieve rondreis? Misschien een fijne vakantievilla? Of toch liever een mooie stedentrip? Stop met zoeken, je bent hier op het juiste adres!

Ik heb zelf al best veel bestemmingen mogen bezoeken door studiereizen en vakanties. Canada, Verenigde Staten, Zuid-Afrika, veel bestemmingen in het Caribisch gebied en ook een aantal landen in Midden-Amerika. Binnen Europa heb ik diverse stedenreizen gemaakt, maar ook strand- en kampeervakanties aan de Middellandse Zee geboekt. Ook heb ik afgelopen jaar de Malediven én de Seychellen bezocht; wat een super mooie reizen waren dat. Graag vertel ik je meer over mijn reiservaringen.

Ik werk inmiddels al 23 jaar in de reisbranche, zowel op het gebied van vakantie- als ook zakenreizen. Van alle markten thuis! Of het nu gaat om een strandvakantie in Europa, verre reis inclusief excursies of alleen een vlucht: alles kan naar wens en op maat samengesteld worden.

Ik werk vanuit huis en kan op afspraak langskomen. Overdag, maar ook ’s avonds. Ik maak prijsvergelijkingen en stippel graag reisplannen van A tot Z uit.

Geef je reiswensen aan me door en ik maak er een mooi reisvoorstel van. Je hoeft zelf geen avonden op internet meer te puzzelen, je boekt via mij een fijne vakantie en je krijgt er mijn persoonlijke service en aandacht gewoon bij: de Personal Touch! Ik zoek net nog even verder om een tot in de puntjes verzorgde reis te kunnen aanbieden.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en reistrends? Abonneer je dan op mijn nieuwsbrief. Iedere maand ontvang je interessante reistips in je mailbox. En volg je me al via Facebook? Doen hoor!

Nieuwsbrief

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.