Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Miriam Thuijls

Persoonlijk reisadviseurMiriam Thuijls, Venray

Persoonlijk reisadvideur Miriam Thuijls

Ervaren, persoonlijk betrokken, servicegericht en 24/7 bereikbaar.

Dat zijn mijn drijfveren als zelfstandig reisadviseur bij Personal Touch Travel.

Ik ben sinds 1985 werkzaam in de reiswereld en heb daarin de nodige ontwikkelingen meegemaakt en vooral ook veel ervaring opgedaan in het samenstellen van reizen, zowel zakelijk als privé. Natuurlijk heb ik in al die jaren ook zelf heel wat van de wereld mogen zien.

Als uw persoonlijke reisadviseur kom ik graag bij u thuis of op kantoor om uw reiswensen te inventariseren en aan de hand daarvan een passend reisvoorstel te maken .

Het leveren van maatwerkreizen en het vertalen van uw reiswensen in een passend reisvoorstel is mijn passie en specialiteit. Daarin ga ik verder dan alleen het reserveren van het vervoer en de accommodatie, maar geef ik ook graag advies met betrekking tot de keuze van excursies, eventuele restaurants en het bestellen van tickets voor evenementen en voorstellingen of greenfees voor uw golfvakantie.

Daarbij kijk ik naar de samenstelling van het reisgezelschap, uw interesses, het bestedingsbudget en voorkeur voor type accommodaties.

Ga niet zelf urenlang op internet zoeken naar de juiste reis met een betrouwbare leverancier. Bespaar uw kostbare tijd en neem contact op met mij. Ik help u graag op weg.

Personal Touch staat voor:

  • Een professioneel en eerlijk advies
  • Persoonlijke aandacht en service
  • Gemak
  • 24/7 bereikbaar
  • Zekerheid: Personal Touch Travel is aangesloten bij ANVR en SGR.

Dus heeft u interesse in een reisadvies met een persoonlijke touch en wilt u een offerte aanvragen of een reis boeken? Neem dan nu telefonisch contact met met mij of stuur een email.

Nieuwsbrief

Abonneer je op Miriams nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Miriam op FacebookWij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.