Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Danique Lubberts

Persoonlijk reisadviseurDanique Lubberts, Twello

Persoonlijk reisadvideur Danique Lubberts

“VERZAMELEN VAN HERINNERINGEN”

Meer dan alleen droomreizen
Een droomreis, een stedentrip met vrienden, een onvergetelijke huwelijksreis, een wintersportvakantie met familie op een mooie locatie of een prachtige safari in Afrika met je gezin. Welke vakantiewens je ook hebt, laat je adviseren en inspireren en ervaar het gemak van mijn persoonlijke aanpak. En het leuke van dit alles is dat het echt niet duurder is dan een reisbureau.

Jouw persoonlijke reisadviseur
Ik ben Danique Lubberts en woon in Twello. In mijn jeugd heb ik veel Europese landen bezocht met mijn ouders en broertje. Door mijn interesses in verschillende culturen en landen ben ik al vroeg met mijn vriendinnen gaan trekken in Azië en Zuid-Amerika. Dit vond ik zo leuk dat ik de opleiding toerisme (HTRO) op het Saxion in Deventer ben gaan volgen. In die periode heb ik nog meer kunnen zien van de wereld en daarmee de wereld van toerisme. Stages in Barcelona, studiereizen naar Suriname en Californië: kortom een fantastische tijd. Na deze opleiding heb ik de keuze gemaakt om hierin verder te gaan en ben ik in aanraking gekomen met Personal Touch Travel. De naam zegt het al; de persoonlijke benadering. Na een intensieve training van een half jaar ben ik begonnen aan mijn nieuwe avontuur waarbij ik invulling hoop te kunnen geven aan jullie dromen.

Mijn werkwijze speciaal voor jou
Allereerst gaan we samen door jouw wensen, dit kan op een tijdstip wat jou goed uitkomt. Bij jou thuis aan de keukentafel of met een kopje koffie op een terras. Vanzelfsprekend kan het ook telefonisch, via Zoom of per e-mail. Na de inventarisatie ga ik met jouw wensen aan de slag en voor jou kan de voorpret beginnen! Dankzij mijn samenwerking met Personal Touch Travel heb ik toegang tot een veelzijdig reserveringssysteem en kan ik voor elk budget een prachtige reis realiseren. Tevens is Personal Touch Travel lid van de ANVR en SGR, waardoor ik je garantie en betrouwbaarheid bied. Na de vakantie ben ik er ook voor je en hoop ik dat je stapels mooie herinneringen meeneemt en een paar van die mooie herinneringen met mij wilt delen.

Alle voordelen op een rij:
• Flexibel, afspraak wanneer het jou uitkomt
• Meer service, dezelfde prijs
• Persoonlijke aandacht
• Eén contactpersoon voor, tijdens en na de reis
• ANVR, SGR en calamiteitenfonds

Graag verzorg ik jouw droomreis. Neem vrijblijvend contact met mij op en ervaar het gemak van jouw persoonlijke reisadviseur.

Hopelijk tot snel!

Nieuwsbrief

Abonneer je op Daniques nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Danique op FacebookWij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.