Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Michelle Vrenken - Mies' Reisadvies

Persoonlijk reisadviseurMichelle Vrenken - Mies' Reisadvies, Leveroy

Persoonlijk reisadvideur Michelle Vrenken - Mies' Reisadvies

WAAR DROMEN EN BESTEMMINGEN SAMENKOMEN

In 2023 ben ik aan een nieuw avontuur begonnen als zelfstandig reisspecialist. Onder de naam Mies Reisreisadvies help ik, Michelle Vrenken, je bij het samenstellen van jouw eigen avontuur, van een korte stedentrip of heerlijke strandvakantie tot een rondreis op maat.

Ik heb zelf al heel wat mooie en avontuurlijke reizen mogen maken, zoals hiken in de Grand Canyon in de Verenigde Staten, huskysleeën in Fins Lapland en overnachten in een glampingtent met uitzicht op de sterrenhemel op de Azoren. Mijn reiservaringen zet ik graag in om jouw ideale reis te boeken.

Ben je op zoek naar een bijzondere bestemming, speciale accommodatie, toffe activiteit of wil je gewoon lekker naar de zon? Ik help je met alle plezier.

Dankzij mijn kennis en enthousiasme ontdek je verrassende bestemmingen, ben je verzekerd van persoonlijke service en ga je zorgeloos en vertrouwd op reis. Ik ben je vaste aanspreekpunt voor, tijdens en na je reis.

Mijn doel is om jou volledig te ontzorgen, zodat jij kan genieten van al het moois dat de wereld te bieden heeft.

Heb je vragen, wensen of droom je al van je volgende avontuur? Stuur me gerust een berichtje. Jouw reis begint hier!

Nieuwsbrief

Abonneer je op Michelle's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Michelle op FacebookWij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.