Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Kim Schoemakers

Persoonlijk reisadviseurKim Schoemakers, Vlodrop

Persoonlijk reisadvideur Kim Schoemakers

Twijfel niet langer, ga op reis en ontdek al het moois dat onze wereld te bieden heeft!

Mijn naam is Kim Schoemakers en ben geboren en getogen in het mooie Limburg. In 2018 heb ik mijn baan opgezegd en ben 2 jaar non-stop de wereld rond gaan reizen. Ik heb rondgereisd in Europa en Amerika, vrijwilligerswerk gedaan in Zuid-Afrika en een jaar overbrugt in Australië en nieuw Zeeland. Al dit reizen heeft me niet alleen een berg aan reiservaring opgeleverd maar ook contacten die verspreid zitten over de hele wereld. Hierdoor kan ik misschien net die leuke tip geven die je normaal alleen maar zou weten als local!

Waarom bij mij boeken?

Een reis boeken kan een hele opgave zijn. Er zijn zoveel aanbieders dat je door de bomen het bos niet meer ziet en dit kan de nodige stress opleveren. Dit is natuurlijk niet de bedoeling! Ik kan al dit werk voor je uit handen nemen. Door zowel mijn reis ervaring als de ervaring die ik in de opleiding het opgedaan kan ik de perfecte reis voor je samenstellen. Het enige wat je hoeft te doen is je wensen met mij bespreken via telefoon of mail en de voorpret kan beginnen! Je kunt bij mij thuis langskomen, of ik bij jou. Zo kan de complete vakantie gepland en geboekt worden vanuit je eigen keukentafel!

Reizen is mijn absolute passie. Je kunt dus ook voor alle reizen bij mij terecht. Gezinsvakanties, Cruises, fietsvakanties, actieve vakanties, luxe vakanties, stedentrips, fitnessreizen, huwelijksreizen, individuele reizen. Alles wat maar te bedenken valt kan geregeld worden. Mijn specialiteit is rondreizen. Dit heb ik zelf veel gedaan en vind dan ook niets leuker dan een reis op maat te maken die specifiek bij de persoon of gezin past.

Alle voordelen op een rijtje:
* Een vaste contactpersoon die 24/7 bereikbaar is en alles voor je regelt van A tot Z
* Personal Touch Travel is aangesloten bij ANVR/SGR/Calamiteitenfonds. Dit betekent zekerheid en Garantie
* Reisadvies die gemaakt is geheel naar je eigen wens
* Flexibiliteit: Een afspraak wanneer het jou uitkomt. Thuis aan de keukentafel of bij mij op kantoor. Overdag of in de avonduren het kan allemaal.

Net die stap extra die een reisbureau of internet niet kan geven!

Enthousiast geworden om een reis te gaan boeken? Mail naar kim.schoemakers@personaltouchtravel of bel naar +31644224547 en het plannen van de droomreis kan beginnen!

Nieuwsbrief

Abonneer je op Kims nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Kim op FacebookWij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.