Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Petra Neet

Persoonlijk reisadviseurPetra Neet, Bergambacht

Persoonlijk reisadvideur Petra Neet

 

 

“Alles waar je ogen van gaan sprankelen, moet je doen!”

En dat is precies wat reizen met mij doet. En om het dan over te brengen aan mijn klanten en de mooiste reizen te kunnen samenstellen en verzorgen is een cadeautje!

Ik ben…

Petra Neet-Simons en reizen is mijn lust en mijn leven. Misschien ken je mij nog van een aantal jaar geleden toen ik ook zelfstandig reisadviseur was bij Personal Touch Travel. Toen er bij ons gezinsuitbreiding kwam, ben ik (tijdelijk) gestopt. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en het vlammetje wakkerde steeds meer aan. En nu ben ik opnieuw aangesloten bij de leukste club van Nederland. Ik heb al veel van de wereld gezien en breid dit lijstje landen graag verder uit. Mijn ervaring uit mijn eigen reizen maar ook als reisadviseur gebruik ik graag om jouw mooiste reizen te verzorgen. Dit kan een actieve vakantie, rondreis, stedentrip, cruise of zonvakantie zijn. Maar ook een groepsreis, bedrijfsuitje, losse accommodatie, stedenreis… noem het maar behoort tot de mogelijkheden. Met veel plezier maak ik een reisvoorstel voor je.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je kunt mij het beste telefonisch of via e-mail bereiken. Via mijn verschillende reserveringssystemen heb ik heel veel mogelijkheden om je reis te boeken. Boeken zonder zorgen want Personal Touch Travel is aangesloten bij ANVR en SGR. Vervolgens kunnen we je reis verder uitbreiden met bijvoorbeeld excursies, musicalkaartjes, toegangskaart voor pretparken of evenementen, huurauto etc. Vergeet zeker ook niet je verzekeringen. Ook die kan ik voor je verzorgen. Je geeft mij je wensen en budget op en ik ga aan de slag en zoek naar de beste mogelijkheden. Zelf hoef je niet meer urenlang te zoeken op internet. En nee, de reis zal vaak niet duurder zijn dan wat aangeboden wordt op internet.

Mag ik jouw volgende reis voor je verzorgen? Neem dan contact met mij op.

Hartelijke groet, Petra Neet

Jouw persoonlijke reisadviseur

Nieuwsbrief

Abonneer je op Petra's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.