Persoonlijk reisadvideur Renata Geurts

Persoonlijk reisadviseurRenata Geurts, Dodewaard

Persoonlijk reisadvideur Renata Geurts
Stuur een bericht
+31 (0)6-12997696

Welkom op mijn persoonlijke pagina!

Is reizen ook jouw passie? Vind je het lastig om de juiste reis te vinden of heb je simpelweg geen zin om urenlang zelf achter de computer te zitten? Laat mij je verrassen!

Ik stel me graag even voor. Ik ben 47 jaar, getrouwd met Theo en wij wonen samen met onze beestenboel in Dodewaard.

Vanaf 1988 ben ik werkzaam in de reiswereld en inmiddels alweer 20 jaar geleden startte ik mijn eigen reisbureau, Reisbureau Huissen in Huissen. Met ons enthousiaste team hebben we heel wat prachtige reizen mogen verzorgen.

In 2010 maakte ik de overstap van een “stenen” reisbureau naar “mobiele” reisadviseur. Persoonlijke aandacht is altijd de rode draad geweest in mijn bedrijf en de kracht van een reisbureau zit ‘m niet in het mooie pand waarin deze is gevestigd, maar in de reisadviseur zelf.

Van een stedentrip tot een wereldreis, van een safari in KenIa tot een huskysafari in Fins Lapland, van een rijncruise tot een luxe cruise in de Caribbean, van een all-inclusive vakantie in Turkije tot een avontuurlijke rondreis door de Verenigde Staten, van een overnachting in Brugge tot een op maat samengestelde reis in Nieuw Zeeland…ik help je graag!

Misschien heb je al ideeën over een nieuwe reisbestemming. Nog vaag of al heel concreet.

Vertel me jouw plannen en ik zal mijn uiterste best doen om deze om te zetten in een passend reisvoorstel.

Ik stel het enorm op prijs wanneer je contact met mij opneemt!

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef in het bericht aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Renata's nieuwsbrief

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Renata op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds