Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Janny Kuiper

Persoonlijk reisadviseurJanny Kuiper, Nieuw-Roden

Persoonlijk reisadvideur Janny Kuiper

Over mij

Mijn naam is Janny Kuiper en ik woon op een prachtige plek in Nieuw-Roden met mijn man. Tot 2013 ben ik met heel veel plezier werkzaam geweest op een reisbureau in Veendam. Echter, de tijd was gekomen om een nieuwe uitdaging aan te gaan! Wat is er nu leuker om een klant van begin totdat hij/zij op reis gaat helemaal zelf begeleiden. Dus daarom ben ik vanaf december 2013 mijn eigen reisbureau begonnen. Met mijn eigen kantoor aan huis, een heerlijke plek met uitzicht over de landerijen. 

Met dezelfde reizen die u ook op een reisbureau kan boeken, met dat verschil dat ik bij u thuis kom, of u bij mij thuis langs komt. Wat u maar wenst!

Vakantie begint met de voorpret van het uitzoeken van de bestemming. Wilt u een interessante stedentrip maken, of heerlijk uitrusten op de stranden van een Grieks eiland of kiest u toch voor een actieve vakantie in Zuid-Afrika? U gaat urenlang op internet surfen en u ziet door de bomen het bos niet meer. Dat is van nu af aan verleden tijd! Ook het wachten bij het reisbureau is niet langer nodig. In alle rust kan ik een vakantie voor u zoeken die geheel bij u past. U kunt mij mailen of bellen en ik kan meteen voor u aan de slag.

Alleen maar voordelen voor het reserveren van een reis op afspraak en dat allemaal zonder meerkosten! Service, gemak, persoonlijke aandacht en kwaliteit en dat allemaal in de tijd die u denkt nodig te hebben.
Ik zal voor u prijzen vergelijken, zodat u een voordelige keus kan maken. Niet alleen voor vliegreizen, autovakanties, kampeervakanties, verre vakanties en stedentrips kunt u bij mij terecht, maar ook als het gaat om alleen een vlucht, het hotel, de auto, transfers of excursies.
En deze service kost u niets extra’s!

Reizen (verkopen) is niet alleen mijn werk, maar ook mijn allergrootste hobby. Ik vind het heerlijk om aan verschillende culturen te snuffelen en nieuwe mensen te leren kennen. Maar ook die heerlijke rust vinden op een heerlijk strand, weg van ons bekende drukke leven hier in Nederland.
Ik heb veel bestemmingen gezien, zowel privé als op studiereizen. Vele strandbestemmingen in Spanje, Griekenland, Turkije, Portugal, Kroatië, Italië en Malta. Stedenreizen in Londen, Parijs, Berlijn, Barcelona. Verre vakanties in Thailand, Mexico, Jamaica, Dominicaanse Republiek en mijn favoriete bestemming: Zuid-Afrika, het land van de vele mogelijkheden. Ook heb ik diverse kampeervakanties gemaakt en veel bungalowparken in Nederland en Duitsland bezocht. Dus ook daarvoor kunt u bij mij terecht!

Personal Touch Travel is lid van ANVR en SGR zodat u ook financieel gewaarborgd bent.
Ook sluit ik, indien u dit wenst, een reis- en annuleringsverzekering af.

Ik hoop dat u enthousiast bent geworden en dat ik u binnenkort mag begroeten. Bel gerust of stuur een email, dan zal ik, uiteraard geheel vrijblijvend, zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

De voordelen op een rijtje:

• Vast contactpersoon
• Boeken op een tijdstip wat u het beste uitkomt
• Groot aanbod van touroperator (ook voordelig vliegen vanuit Duitsland)
• Geen wachttijden op het reisbureau
• Geen urenlang gezoek op internet
• Prijsvergelijking
• Personal Touch Travel is lid van ANVR & SGR
• Geen meerprijs, wel meer service
• Persoonlijke aandacht

Nieuwsbrief

Abonneer je op Janny's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.