Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Vivian Heugen

Persoonlijk reisadviseurVivian Heugen, Hilversum

Persoonlijk reisadvideur Vivian Heugen

Over jouw persoonlijke reisadviseur

Wil je de wereld ontdekken en is iedere reis een groot avontuur, of wil je op vakantie juist ultiem relaxen en helemaal tot rust komen? Wat je wensen ook zijn, bij mij ben je aan het goede adres. Samen brengen we al je wensen en eisen in kaart en ik stel de reis voor je samen waarmee we al je hokjes afvinken! Ik volg niet de gebaande wegen, dus bij mij krijg je nooit een standaard arrangement.

 

Ik ben Vivian Heugen, woonachtig in Hilversum en in april 2019 heb ik van mijn grote passie, reizen, mijn werk gemaakt. Ik heb zelf inmiddels al heel wat kilometers afgelegd en stempels in mijn paspoort staan. Is het solo backpacken door Ierland of India, groepsreizen naar Zuid-Afrika of Roemenië, of een mooi stedentrip naar Londen of Praag: het maakt mij niet uit, het gaat om de beleving! Omdat ik lange tijd met een lichamelijke beperking heb geleefd en sowieso hoge eisen aan mijn reizen stel, weet ik dat de standaard arrangementen lang niet bij iedereen passen. Het plezier dat ik beleef aan het samenstellen van mijn persoonlijke reizen en deze vervolgens te beleven, wil ik met iedereen delen. Daarom ben ik Personal Touch Travel Reisadviseur geworden. Dus hou jij ook niet van de gebaande paden of heb jij om wat voor reden dan ook, speciale eisen? Laat mij je helpen bij het samenstellen van jouw droomreis.

Reizen met Vivian betekent

  • Altijd de reis die perfect bij jou past
  • Persoonlijke service en een vast aanspreekpunt
  • Maatwerk, zonder extra kosten
  • Aangesloten bij ANVR, SGR en calamiteitenfonds

Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan op mijn nieuwsbrief onderaan deze pagina.

Maak ik het reisvoorstel dat past bij jouw wensen voor jouw droomreis? Bel, mail of vindt mij via Facebook en dan gaan we samen aan de slag voor jouw droomreis!

Met vriendelijk reisgroet. 

 

 

Nieuwsbrief

Abonneer je op Vivian's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Vivian op FacebookWij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.