Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Linsey Balkenende

Persoonlijk reisadviseurLinsey Balkenende, Lisse

Persoonlijk reisadvideur Linsey Balkenende

 

Met mijn grenzeloze enthousiasme voor reizen organiseer ik jouw onvergetelijke vakantie. Of dat nu een strandvakantie in Spanje, een rondreis door Costa Rica, een safari in Zuid Afrika of een stedentrip naar Marrakech is. Ik vind het belangrijk dat je het vooruitzicht hebt op een heerlijke tijd die komen gaat!

Wat voor soort vakantie je ook zoekt, je kunt bij mij terecht. Door mijn opgedane kennis, eigen ervaringen en inmiddels ruim vijftien jaar in de reiswereld werkzaam te zijn, weet ik jouw vakantiewensen te vertalen in een passend reisadvies.

Personal

Mijn naam is Linsey Balkenende en ik ben jouw persoonlijk reisadviseur. Als zelfstandig reisadviseur help ik je met het samenstellen van jouw reis. Ik neem graag al het werk uit handen en ga op zoek naar de reis die aansluit bij jouw wensen.

Ik ben bevoorrecht als ik me bedenk hoeveel ik al van de wereld heb mogen zien. Altijd ben ik op zoek naar de mooiste plekjes en de meest unieke locaties om te ontdekken. Kleinschalig en authentiek, actief en avontuurlijk met veel aandacht voor de natuur. Zo maakte ik onder andere een roadtrip over de zoutvlaktes van Bolivia, heb ik Laos doorkruist met een traditionele slowboat en heb ik tijdens een trektocht in Nepal de zon achter de Mount Everest onder zien gaan. Waarheen de reis ook gaat, grote kans dat ik je enthousiast kan maken met mijn eigen reiservaringen.

Touch

Elke reis is uniek. Om maatwerk te kunnen leveren kom ik graag bij je langs om de wensen te bespreken en samen te brainstormen over de mogelijkheden van jouw reis. Bespreek je dit liever telefonisch of per e-mail? Ook dat is uiteraard mogelijk.

Nadat al jouw wensen duidelijk zijn ga ik aan de slag om een persoonlijk reisvoorstel te maken. Het reisvoorstel zullen we vervolgens bespreken. Pas als jij helemaal tevreden bent en het voorstel compleet voldoet aan de verwachtingen, zet ik het reisvoorstel om in een boeking. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is genieten van de voorpret!

Travel

Als reisadviseur werk ik enkel en alleen met leveranciers die in deze periode flexibele voorwaarden bieden. Daarnaast is Personal Touch Travel aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds, dit biedt jou zekerheid en garantie.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Ik zet mijn ervaring als reiziger en als reisadviseur graag in om jou te helpen. 

Neem vrijblijvend contact met mij op, ik kijk er naar uit.

Met vriendelijke groet,

Linsey Balkenende 

 

 

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.