Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Jacqueline den Dunnen

Persoonlijk reisadviseurJacqueline den Dunnen, Middelburg

Persoonlijk reisadvideur Jacqueline den Dunnen

Over mij

Als reisprofessional kan ik ervoor zorgen dat voor je vakantie niet alleen hotel en reis geregeld is, maar dat álles geregeld is. Ik neem alle zorg uit handen van vertrek uit huis tot terugkomst. Dus ook hoe je bij de luchthaven komt, of het parkeren, het juiste kamertype en bijvoorbeeld ook betrouwbare autohuur of excursies.

Van A tot Z: ik kan het voor je regelen. Ik ben daar goed in omdat ik het met hart en ziel doe, ik heb er enorm veel plezier in om je vakantie tot een succes te maken. Bovendien ben ik aangesloten bij Personal Touch Travel, waardoor ik beschik over een professioneel reserveringssysteem.

Bij mij kun je boeken wanneer dat uitkomt voor jou. Via de telefoon, mail of bij je thuis of op kantoor. Samen kunnen we de reis boeken die je wenst. Je hoeft er de deur niet voor uit, je hoeft niet urenlang op het internet te zoeken!

Hoe werkt het?

We beginnen met een vrijblijvend eerste gesprek waarin jullie duidelijk aangeven wat jullie wensen en verwachtingen zijn. Dit kan telefonisch, maar ik kan ook naar jullie toekomen, of jullie naar mij in Middelburg. Ook beeldbellen of via whatsapp of mail mag, allemaal net hoe jullie dit het fijnst vinden.

Na dit gesprek ga ik voor jullie aan de slag en maak een reisvoorstel waarin ik zo goed mogelijk aan jullie wensen tegemoet kom. Hierbij kan ik ook gelijk al eventuele excursies en transfers en dergelijke opnemen, om de voorpret te verhogen. Momenteel hoort daar ook gelijk alle informatie betreffende covid bij. Dit eerste voorstel kan natuurlijk nog helemaal aangepast worden. 

Is de boeking eenmaal gemaakt stuur ik jullie daarvan de bevestiging en tevens factuur. 

Jullie kunnen kiezen uit ofwel het basic pakket (dan mail ik de reispapieren, en regelen jullie zelf alle formulieren / de stoelreserveringen / extra bagage / het inchecken voor heen- en terugweg) ofwel het (meest gekozen) J-line volledig ontzorgen pakket: Reisbescheiden geef ik dan geprint bij jullie af, en ook de zaken als stoelreserveringen, het online inchecken (ook voor de terugweg, zodat jullie daar tijdens je vakantie niet over na hoeven denken!), ruimbagage boeken én hulp met het invullen van eventuele covid formulieren kan ik allemaal uit handen nemen indien gewenst. Ontzorgen, daar gaat het bij mij om. Daarin maak ik echt het verschil!

Ik heb ook kofferservice, koffers en reistassen in alle maten zijn zonder kosten te leen. En ik heb een behoorlijk complete reisbibliotheek, als jullie het leuk vinden om over de bestemmingen te lezen zoek ik een reisboek voor jullie op. 

Sinds kort heb ik ook een aantal smarttags te huur, die kun je in je koffer doen en dan is altijd zichtbaar waar de koffer is.  

Mijn kracht? Die zit in het overtreffen van verwachtingen!

Ik stel het enorm op prijs wanneer je contact met mij opneemt.

Dit kan heel makkelijk via whatsapp of telefoontje naar 06-18605160 (ja, dat mag ook gerust buiten kantooruren en in het weekend), stuur een mail naar j-line@personaltouchtravel.nl of vul onderstaand formulier in. 

Nieuwsbrief

Abonneer je op Jacquelines nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Jacqueline op FacebookWij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.