Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Anne de Zwart

Persoonlijk reisadviseurAnne de Zwart, Sevenum

Persoonlijk reisadvideur Anne de Zwart

 

‘’Don’t tell me the sky is the limit when there are footprints on the moon.’’ - Paul Brandt

Over mij

Hoi, mijn naam is Anne de Zwart en samen met mijn vriend woon ik in het Limburgse Sevenum. Al vanaf jongs af aan vind ik het leuk om het vakantieland te bepalen, culturen te leren kennen, lokale keukens te proeven en te genieten van de schitterende natuur.

Met mijn diploma op zak heb ik in 2020 besloten om voor mezelf te beginnen. Als zelfstandig reisadviseur help ik je met het samenstellen van de perfecte reis! Van een weekendje weg tot een complete wereldreis, out of the box of luxe. Alles wat maar te bedenken valt kan geregeld worden. Ik neem graag al het werk uit handen en ga op zoek naar de reis die aansluit bij jouw wensen.

Zin om je volgende reis te plannen?

Neem contact met mij op en ik help je graag met het samenstellen van jouw perfecte reis. Dit kan volledig op een tijdstip en locatie dat jou uitkomt. Na het boeken help ik graag mee met de voorbereidingen, tijdens de reis ben ik natuurlijk 24/7 bereikbaar en bij thuiskomst ben ik uiteraard benieuwd naar je ervaringen.

Ik help je graag bij het vinden van je droomreis.

Jouw persoonlijke reisadviseur,

Anne de Zwart

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Anne's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Anne op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.