Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Anne de Zwart

Persoonlijk reisadviseurAnne de Zwart, Sevenum

Persoonlijk reisadvideur Anne de Zwart

Jouw droomreis van A tot Z geregeld!

 

Over jouw reisadviseur

Hoi, mijn naam is Anne de Zwart en samen met mijn vriend Matthijs, dochterje Pleun en hond Milo woon ik in het Limburgse Sevenum. Al vanaf jongs af aan vind ik het leuk om het vakantieland te bepalen, culturen te leren kennen, lokale keukens te proeven en te genieten van de schitterende natuur.

Met mijn diploma op zak heb ik in 2020 besloten om voor mezelf te beginnen. Als zelfstandig reisadviseur help ik je met het samenstellen van jouw reis! Van een weekendje weg tot een complete rondreis, out of the box of duurzaam. Alles wat maar te bedenken valt kan geregeld worden. Ik neem graag al het werk uit handen en ga op zoek naar de reis die aansluit bij jouw wensen. 

Mijn voordelen op een rijtje:

  • Persoonlijke aandacht, één aanspreekpunt. Je kunt mij altijd bereiken en afspreken kan bij jou of bij mij, waar en wanneer het jou uitkomt. Ook als er problemen zijn tijdens je reis sta ik voor je klaar. Zo word je nooit meer van het kastje naar de muur gestuurd. Wel zo fijn! 
  • Van A tot Z geregeld! Ik zoek het voor je uit, doe prijsvergelijkingen en regel alles voor een zorgeloze vakantie. 24/7 service, waar je ook bent! Ook voor het regelen van visa, vaccinaties of reis- en annuleringsverzekeringen kun je bij mij terecht.
  • Zekerheid, garantie & betrouwbaarheid. Als reisadviseur werk ik enkel en alleen met leveranciers die in deze periode flexibele voorwaarden aanbieden. Daarom kun je met een gerust hart jouw reis laten samenstellen. Daarnaast is Personal Touch Travel lid van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Ga zonder zorgen op vakantie! 

Waar gaat jouw volgende reis naar toe?

Heb je al nagedacht over je volgende reis? Vraag dan vrijblijvend een reisvoorstel aan. Heb je nog geen idee? Laat mij je helpen met het samenstellen van jouw droomreis! Bel, app of mail mij en ik kom graag met je in contact. 

 

Reislustige groet,  

Anne de Zwart 

06-58954461

anne.dezwart@personaltouchtravel.nl

Nieuwsbrief

Abonneer je op Anne's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Anne op FacebookWij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.