Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Ton Smits

Persoonlijk reisadviseurTon Smits, Langeraar

Persoonlijk reisadvideur Ton Smits

REIZEN VERRIJKT JE LEVEN

Mijn motto is:

“De tijd die wij krijgen om van deze mooie aarde te genieten moet je zoveel mogelijk benutten”

Uiteraard is dit voor iedereen anders in te vullen. Maar ik ben ervan overtuigd dat reizen en vakanties je leven verrijkt en je een gelukkig mens maakt. En ik denk dat jij ook die gedachte deelt. Waar de één van een heerlijke vakantie met zijn gezin op een camping in Zuid-Frankrijk geniet, vindt de ander het geweldig om vanaf een Cruiseschip de mooiste uithoeken van de wereld te bezoeken. Weer een ander gaat al jaren naar Turkije voor een All-Inclusive vakantie op een fantastisch resort. Zijn buurman praat weer alleen maar over zijn rondreizen met wild-life in Zuid-Afrika en zijn campertochten door de natuur van Canada. Reizen verrijkt je leven…. Van prachtige treinreizen over de hele wereld tot de mooiste plekjes in Azië waar je fietst tussen de rijstvelden en de prachtige tempels aanschouwt. Waar in de Verenigde Staten zoveel te zien is en alles ‘groter’ is, kun je ook verdwalen in de prachtige steden in ons eigen Europa. Kortom reizen is plezier, vreugde en vrijheid.

Vandaar dat ik dit mooie beroep heb gekozen om al jullie keuzes op het gebied van reizen om te zetten in de werkelijkheid. Ik ben fan van de hele wereld!

Andalusië in Zuid-Spanje is wel een van mijn favorieten, heerlijk die Spaanse cultuur! Maar ik kan ook genieten van een autorondreis door het prachtige Italië met zijn overdaad aan heerlijke Italiaanse gerechten. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren De Caraïben ontdekt met het authentieke Cuba en het altijd zonovergoten Curaçao. Maar het meest bijgebleven is Colombia, dat heeft mij echt aangenaam verrast! Daar ga ik zeker nog eens terugkomen. De geweldige steden Bogota en Medellin, de coffee-triangle met de Cocora-valei, de Pacific Coast met jungle en walvissen en de Caraïbische Kust met het bruisende Cartagena en ultra luxe Isla Baru……! Wat fantastisch!

Reizen en vakanties, we kunnen er met elkaar uren over praten. Het is algemeen bekend dat men uren op internet aan het zoeken is naar de juiste bestemming en dan nog twijfelt…. De veel gehoorde kreet is dat men door de bomen het bos niet meer ziet.

Ik heb de oplossing voor je :  Bel of mail mij gewoon!

Ik laat je zowel de bossen en de bomen zien en sta open VOOR AL JE REISWENSEN!

Het heeft ook nog eens een aantal interessante voordelen, te weten:

  • je hoeft er niet voor de deur uit, ik kom bij je langs, op afspraak bij je thuis of op kantoor, wanneer het jou uitkomt
  • je hebt maar één aanspreekpunt , voor, tijdens en na de reis
  • een betrouwbare partner, Personal Touch Travel is lid van ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds

Ik hoop snel van je te horen!                      

TON

U kunt mij bellen of mailen elke dag van de week , elke avond en in het weekend.

Volg mij op Facebook en LinkedIn om als eerste op de hoogte te blijven van de aanbiedingen, reistips en mijn nieuws. Tot gauw !

Nieuwsbrief

Abonneer je op Tons nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Ton op FacebookWij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.