Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Ton Smits

Persoonlijk reisadviseurTon Smits, Langeraar

Persoonlijk reisadvideur Ton Smits

Wat leuk dat u mijn website komt bezoeken. Welkom !

Woonachtig in het mooie dorpje Langeraar in het Groene Hart ben ik al 30 jaar verbonden met Schiphol. Vanuit de Retail heb ik met allerlei soorten reizigers en toeristen te maken gehad. Vanwege de passie met reizen en vakantie heb ik de keuze gemaakt om reizigers van een andere kant te benaderen. Ik heb besloten om persoonlijk reisadviseur te worden.

De passie voor al het moois wat de wereld te bieden heeft zat er al in vanaf de lagere school en is nooit verdwenen. Mijn eerste zelfstandige reis begon op mijn 16e en was een fietstocht van drie weken met een vriend naar Luxemburg. Toen vond ik het al een genot om de hele reis van A tot Z te plannen en te organiseren. Samen met mijn gezin heb ik inmiddels vele landen mogen bezoeken. Ik kan u melden……ik ben nog lang niet uitgekeken !

Wat kan ik voor u betekenen?

Of u nu op zoek bent naar een strandvakantie, stedentrip, cruise, safari, wintersport, huwelijksreis, zakenreis, een weekendje weg of alleen een vlucht, ik kan het voor u regelen! Ook voor een huurauto, reis- en/of annuleringsverzekering, visum of een parkeerplaats op de luchthaven kunt u bij mij terecht. Zelfs tickets voor wedstrijden en evenementen zitten in mijn pakket.

Ik neem samen met u alle wensen door en ga op zoek naar geschikte reizen, die ik vervolgens op een rijtje zet. Uit deze selectie kunt u een keuze maken en daarmee veel tijd besparen: geen lange zoektocht op internet, u hoeft er de deur niet voor uit en vaak bespaart u ook nog op de kosten, omdat ik de prijzen van veel leveranciers direct met elkaar kan vergelijken. Ik hanteer dezelfde prijzen die u op internet of bij een gewoon reisbureau zult vinden.

Ook ben ik gespecialiseerd in het samenstellen van reizen op maat, waarin we elke wens kunnen toepassen. Het voordeel bij Personal Touch Travel is dat wij samenwerken en contact hebben met reisagenten in elke uithoek van de wereld. Hierdoor kunt u zich thuis voelen, overal op deze wereld, als u weet dat u in goede handen bent .

Ik ben pas tevreden als u dat bent!

Voordelen van uw Persoonlijk Reisadviseur

  • persoonlijke aandacht en ervaring
  • meer service, zonder dat u er meer voor betaalt
  • geen wachttijden op het reisbureau
  • besparing van zoektocht op internet
  • u hoeft er niet voor de deur uit,
  • bij u thuis of op kantoor
  • wanneer het u uitkomt
  • één aanspreekpunt , voor, tijdens en na de reis
  • zekerheid van een betrouwbare partner, Personal Touch Travel is lid van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

Kortom, voor een zorgeloze vakantie van A tot Z nodig ik je van harte uit voor een afspraak.

U kunt mij bellen of mailen elke dag van de week , elke avond en in het weekend.

Volg mij op Facebook en LinkedIn om als eerste op de hoogte te blijven van de aanbiedingen, reistips en mijn nieuws. Tot gauw !

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Tons nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Ton op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.