Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Rommy Bijlsma

Persoonlijk reisadviseurRommy Bijlsma, Hoogeveen

Persoonlijk reisadvideur Rommy Bijlsma

 

Jouw droomreis begint hier… en ik kan niet wachten om die voor jou te regelen!

Reizen en onderweg zijn maakt mij ontzettend gelukkig. De Duitsers hebben er een mooi woord voor wat in het Nederlands ingeburgerd raakt: Wanderlust. Wanderlust is een sterk verlangen om te reizen en de wereld te ontdekken. Rugzak op en gaan, dan ben ik in mijn element.

Bijna net zo boeiend, vind ik het hele voortraject. Het eindeloos zoeken naar de mooiste oorden, de slimste routes en te bekijken wat er op plaats van bestemming allemaal te ontdekken is. Als de reis voorbereid is, krijg ik de kriebels. Want, het kán bijna niet net zo leuk worden als hoe het is bedacht… Maar dat kan toch! Dat is keer op keer gebleken, op Java, Sulawesi, Bali, Lombok (met man en 3 volwassen zonen), IJsland, Canada, Spanje en Griekenland… Maar ook tijdens de weekendjes weg naar Rome, Barcelona, Milaan, Berlijn, Maastricht…

Ik heb van deze hobby mijn werk gemaakt. Wat wil ik graag voor jou de perfecte reis regelen! Of het nu een rondreis is door jouw favoriete continent, een relaxte zonvakantie, een actieve wandelvakantie of stedentrip met een luxe cruise. Graag kom ik bij je langs. Dan kunnen we aan jouw keukentafel praten over jouw reiswensen en dromen. Bellen, facetimen, mailen, appen mag natuurlijk ook!

Thuis zorg ik ervoor dat ik alle puzzelstukjes gebruik voor de perfecte trip en doe ik je een reisvoorstel. Ik neem je al het regelwerk uit handen zodat jij optimaal kunt genieten!

Ontdek het gemak van een reizenregelaar aan huis en neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Hopelijk tot gauw,

Rommy Bijlsma, ReizenRegelaar
www.reizenregelaar.nl

En na de reis is het natuurlijk nagenieten!

Ik hou van de uitspraak van Winnie the Pooh: We didn’t realise we were making memories, we just knew we were having fun!

Eerst heb je het nog niet zo goed door. Dan ga je op vakantie, maak je mooie uitstapjes en vier je het leven en het moment. Pas later begrijp je dat het niet alleen de tijd van de reis zélf was, maar dat het je een herinnering opleverde, waar je je leven lang plezier van hebt. Kom, laten we herinneringen maken!

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Rommy's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Rommy op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.