Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Rommy Bijlsma

Persoonlijk reisadviseurRommy Bijlsma, Hoogeveen

Persoonlijk reisadvideur Rommy Bijlsma

 

Een mobiel reisbureau in Hoogeveen. Geen stenen kantoor maar persoonlijk contact bij u/jou thuis.

Ik ben Rommy Bijlsma, geboren en getogen in Hoogeveen, in het mooie Drenthe. Ik hou van reizen en onderweg zijn en ik hou van dingen regelen. Een aantal jaren geleden ben ik een eigen reisbureau begonnen met de naam die alles dekt: ReizenRegelaar.

Graag kom ik bij je langs in Hoogeveen en omstreken om aan de keukentafel te praten over de reiswensen en dromen. Bellen, mailen of appen mag natuurlijk ook. Thuis maak ik daarna een mooi reisadvies waar de wensen zoveel mogelijk in zijn verwerkt. Ik ontzorg je door alles te boeken, te zorgen dat je alle benodigde papieren hebt en ben op de achtergrond altijd bereikbaar als dingen onverhoopt anders lopen dan verwacht.

Of het nu een autorondreis is door jouw favoriete vakantieland, een relaxte zonvakantie, een actieve wandelvakantie of stedentrip met een luxe cruise. Graag help ik je op weg.

Persoonlijk reisadvies en betrokkenheid. Dat is waar ReizenRegelaar voor staat.

Hopelijk tot gauw,

Rommy Bijlsma, ReizenRegelaar
www.reizenregelaar.nl

En na de reis is het natuurlijk nagenieten!

Ik hou van de uitspraak van Winnie the Pooh: We didn’t realise we were making memories, we just knew we were having fun!

Eerst heb je het nog niet zo goed door. Dan ga je op vakantie, maak je mooie uitstapjes en vier je het leven en het moment. Pas later begrijp je dat het niet alleen de tijd van de reis zélf was, maar dat het je een herinnering opleverde, waar je je leven lang plezier van hebt. Kom, laten we herinneringen maken!

Nieuwsbrief

Abonneer je op Rommy's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Rommy op FacebookWij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.