Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Nicole Close

Persoonlijk reisadviseurNicole Close, Elsloo

Persoonlijk reisadvideur Nicole Close

 

Jouw reis, mijn passie!

Mijn naam is Nicole en samen met man en zoon woon ik in Elsloo. Sinds 1997 werk ik met ontzettend veel plezier in de reisbranche. In al die jaren stelde ik bij verschillende reisbureaus voor onze klanten ontelbaar veel mooie reizen samen. In maart 2022 maakte ik mijn droom waar en werd ik zelfstandig reisagent. Deze overstap naar Personal Touch Travel geeft me alle vrijheid om al jouw reis- en vakantiewensen helemaal centraal te stellen. Want dat is toch waar ik het voor wil doen.


Je gaat maximaal profiteren van mijn ervaring en passie voor de reiswereld. Samen vinden we voor jou de ideale vakantie of passende reis, of we stellen die ene speciale reis voor je samen. Vertel mij wat jouw wensen zijn, en ik ga voor jou aan de slag. Ik neem je graag al het uitzoek- en planwerk uit handen. Jij en je reisgenoten hoeven alleen nog maar te genieten van die welverdiende vakantie of prachtige reis.


Je kunt bij mij terecht voor een verrassende citytrip, heerlijke zonvakantie, schitterende cruise, romantische huwelijksreis, avontuurlijke rondreis of een prachtige, verre reis. En deze reizen kan ik voor jou compleet maken met eventuele visa, een huurauto of excursies ter plaatse, zodat je onbezorgd op vakantie kunt.

Al bij ons eerste contact krijg je dat fijne vakantiegevoel, want we combineren jouw wensen en mijn kennis en ervaring om jou en je reisgenoten te ontzorgen. En natuurlijk krijg je bij mij de beste prijs bij de verschillende mogelijkheden, zodat je altijd een goede en weloverwogen reis- en vakantiekeuze maakt.

Ook voor een gedegen reisadvies, groepsreis, familiereis of andere speciale gelegenheid ben je bij mij aan het juiste adres.

Maatwerk leveren op het moment dat dit voor jou past. Daar word ik echt blij van. Dat is mijn passie.

Neem vrijblijvend contact met me op om jullie wensen te bespreken en laat je verrassen.


 

Nieuwsbrief

Abonneer je op Nicole's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.