Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Nanette Drost

Persoonlijk reisadviseurNanette Drost, Rosmalen

Persoonlijk reisadvideur Nanette Drost

 

 

Welkom op mijn persoonlijke pagina!

Ik ben Nanette Drost, een enthousiaste ondernemer en aangesloten bij Personal Touch Travel.
Zolang ik mij kan herinneren, ben ik nieuwsgierig naar andere talen, culturen en landen.

Dit is dan ook de reden waarom ik destijds de keuze heb gemaakt voor een toeristische opleiding.
Tijdens mijn studie International Tourism Management and Consultancy op de NHTV in Breda, heb ik onder andere onderzoek mogen doen in Australië en heb ik Spaans geleerd tijdens mijn stage in Santiago, Chili.

Na het afronden van mijn studie ben ik gaan backpacken in het mooie Azië om vervolgens weer – voor de liefde – terug te keren naar Chili. Mijn interesse in de wijnwereld groeide door mijn werk bij één van de beste en meest bijzondere wijngaarden van Chili, Viña Casa Marin, bekend door haar fraaie cool-climate wijnen.

Na een aantal jaren in Chili te hebben gewoond, internationale WSET (wine & spirits) certificaten te hebben behaald en een heleboel reis- en werkervaring te hebben opgedaan in Zuid-Amerika, keerde ik terug naar Nederland, waar ik werkzaam ben in de Telecom en waar ik twee fantastische Chileens - Nederlandse kindjes op de wereld heb mogen zetten.

Ik ben superblij dat ik daarnaast kan doen waar ik ook veel energie van krijg, namelijk mijn expertise gebruiken om voor anderen (zowel particulier als zakelijk) fantastische maatwerkreizen in elkaar te zetten en/of reisadvies te geven. Travel by Nanette is live!

Wil je óók op reis, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Heb je last van keuzestress of heb je simpelweg niet genoeg tijd? Hoe fijn zou het dan zijn als alles van A tot Z voor je wordt geregeld, specifiek afgestemd op jouw wensen voor dié ultieme ervaring!  Of het nu gaat om een pakket-, maatwerk-, thema- of inspiratiereis, niets is te gek, ik help je graag!

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een camperreis door de westkust van de Verenigde Staten
  • Een wijnreis door Argentinië en Chili, gecombineerd met het mooie Patagonië, Antartica, Atacama woestijn en/of Paaseiland 
  • Op safari in Tanzania
  • Een cruise van Singapore naar Hong Kong of langs de fjorden in Noorwegen
  • Met andere ondernemers inspiratie, inzichten en/of contacten opdoen
  • Op zonvakantie binnen Europa

Ik werk secuur en ontzorg je tot in de details. Voor, tijdens en na de reis wordt alles voor je geregeld. Denk hierbij ook aan diverse opties zoals excursies, autohuur en tickets. Daarnaast is het veilig en vertrouwd, aangezien Personal Touch Travel is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Je hoeft jezelf alleen maar bezig te houden met de voorpret, de rest regel ik! Neem gerust vrijblijvend contact met me op. Dat kan via het contactformulier, middels een mailtje of door een whatsapp bericht naar me te sturen.

Wie weet tot snel!

Nanette

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Nanette's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.