Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Irene van Berkum

Persoonlijk reisadviseurIrene van Berkum, Diemen

Persoonlijk reisadvideur Irene van Berkum

 

“Veel reizen gaan door, lang nadat de beweging in tijd en ruimte is opgehouden” - John Steinbeck

Welkom!

Mijn naam is Irene van Berkum en ik werk al ruim dertig jaar in de reisbranche. Ik heb hierin veel gedaan en gezien, maar ben tot de conclusie gekomen dat ik het samenstellen van geweldige reizen, en het zoeken naar heerlijke vakanties voor anderen, in direct contact, het allerleukste vind.

Of dat nou voor een avontuurlijk individu, romantisch koppel, actief gezin of een zakelijke groep is. Het aanbod en de mogelijkheden zijn tegenwoordig zo enorm en divers dat ik heel goed begrijp dat het overweldigend kan zijn om een keuze te maken en het kaf van het koren te scheiden. En dat is precies waar ik je mee kan helpen!

In een eerste gesprek – telefonisch of bij je thuis, doordeweeks, ’s avonds of in het weekend – inventariseren we wat de wensen zijn en welk budget er beschikbaar is. En dan ga ik het aan werk en maak ik een uitgebreide offerte, met een ‘personal touch’.

Ik heb meer dan zestig landen bezocht, op allerlei verschillende manieren gereisd en kan dan ook vanuit mijn eigen ervaring veel bijdragen. Ik werkte als reisleider op busreizen door Noord-Amerika, reisde met auto’s en campers door Canada, de V.S. en Australië en per trein door China. Met een kleine boot zakte ik de Nijl af en verkende de Caribbean met luxe cruiseschepen. Zowel de huttentocht in de Dolomieten als de trekking door de Himalaya waren fantastisch. Ik boorde een gat in een bevroren meer om te ijsvissen in Lapland en dronk uit een kokosnoot in Fiji.

In Madrid deed ik een poging tot het dansen van de flamenco en in Havana waagde ik me aan de salsa. Ik genoot van een muzikale kroegentocht in Dublin en was onder de indruk van de gezongen mantra’s van de monniken in Japan. En de tocht door Halong Bay in Vietnam, het uitzicht op Kaap de Goede Hoop in Zuid-Afrika en het snorkelen in de Malediven zal ik nooit vergeten.

Service verlenen staat bij mij heel hoog in het vaandel en ik zet graag net dat ene stapje meer. Ik zou je dan ook heel graag van dienst zijn!

Bel (06-47043397) of mail (irene.vanberkum@personaltouchtravel.nl) gerust voor een vrijblijvend gesprek.

Uiteraard is Personal Touch Travel aangesloten bij ANVR en SGR.

Vriendelijke groet,

Irene van Berkum

Nieuwsbrief

Abonneer je op Irene's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.