Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Antoinette Heijnen en Tessa van Vliet - Personal T

Persoonlijk reisadviseursAntoinette Heijnen en Tessa van Vliet - Personal T, Uden

Persoonlijk reisadvideur Antoinette Heijnen en Tessa van Vliet - Personal T

Uw reis, onze passie!

Het is de passie voor reizen van Antoinette en Tessa die ervoor heeft gezorgd dat Personal Touch Travel the World is opgericht. Maar waarom doen we wat we doen? We zijn er van overtuigd dat we onze liefde voor het vak kunnen overbrengen naar onze klanten.

Wij houden van ontdekken, de bevolking leren kennen, culturen opsnuiven en het intens beleven van wat de wereld ons allemaal te bieden heeft. Wat is er mooier dan dit te mogen delen met u! Onze kracht is onze ervaring. Het maakt ons gelukkig om te zien dat onze klanten optimaal kunnen genieten van hun welverdiende vakantie.

Wij zorgen voor een onvergetelijke reis en het mooiste is; u hoeft hier niets voor te doen! U geeft uw wensen door en wij regelen de reis van A tot Z. Wij werken samen met de beste touroperators, luchtvaartmaatschappijen en hotels zodat we een op maat gemaakte reis voor u kunnen samenstellen. Tegen de beste prijs uiteraard!

Antoinette heeft in Sydney, Australie 4 jaar op een zakenreisbureau gewerkt, dus we kunnen ook u, als zakenreiziger van dienst zijn. Wij kunnen snel schakelen en zijn dag en nacht bereikbaar. We kijken voor de beste vluchttijden, de kortste transfer en het meest gunstig gelegen hotel. Tevens kunnen we visa voor u regelen indien nodig.

Kortom, wij zijn: betrouwbaar - deskundig - snel - gemakkelijk - transparant

Boek uw reis bij Personal Touch Travel the World - de wereld binnen handbereik

E-mail: theworld@personaltouchtravel.nl

Antoinette: +31 (0)6-52497200
Tessa: +31 (0)6-51751323

Nieuwsbrief

Abonneer je op Antoinette en Tessa's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Antoinette en Tessa op FacebookWij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.