Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Karina de Leeuw

Persoonlijk reisadviseurKarina de Leeuw, Utrecht

Persoonlijk reisadvideur Karina de Leeuw

Over mij

Ik ben Karina de Leeuw en ik ben zelfstandig reisadviseur bij Personal Touch Travel. Ik woon in Leidsche Rijn, Utrecht. En ik ben jouw reisagent in de regio!

Heb je er genoeg van? Om je een weg te banen door zoveel verschillende bestemmingen, accommodaties, reismogelijkheden, prijzen etc.? Zie je het niet meer zitten om je pret te laten verpesten door urenlang bezig te zijn om de juiste informatie te vinden in het doolhof op internet? Geen nood, bel mij voor een persoonlijk advies! Je betaalt niets meer, maar profiteert wel van het hoogste serviceniveau.

Uiteraard kun je bij mij terecht voor alle producten en diensten die je ook van een reisbureau gewend bent: groepsreizen, incentives, zonvakanties binnen en buiten Europa, cruises, huwelijksreizen, zelf samen te stellen reizen, wintersportvakanties, rondreizen, jongerenreizen, kampeervakanties, stedentrips, autovakanties, vluchten, huurauto’s, verzekeringen en nog veel meer. Ook voor een ladiestrip ben je bij mij aan het juiste adres. Kijk eens op mijn website: DeReizenplanner. Aarzel niet, het scheelt je echt heel veel werk.

Wat kan ik voor je doen?
Als je wilt weten wat ik voor je kan betekenen, neem dan contact met mij op. Dit kan via telefoon of e-mail. Je kunt bij mij terecht voor een vrijblijvend advies, een routevoorstel of een offerte aanvraag. Op afspraak kan ik eventueel ook bij je langskomen om je vakantie tot in de puntjes te verzorgen en uit te stippelen. Jij hebt de regie!


Reislustige groeten,
Karina de Leeuw

Nieuwsbrief

Abonneer je op Karina's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Karina op FacebookWij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.