Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Jeanet Hospes

Persoonlijk reisadviseurJeanet Hospes, Franeker

Persoonlijk reisadvideur Jeanet Hospes

Voor mij is reizen meer dan een passie. Ik ben reizen. Al vijfendertig jaar zit ik in het reisvak en nog beschouw ik iedere dag dat ik dit werk mag doen, als een perfecte dag.

Waarom reizigers zoals jij van mijn diensten gebruik maken? Ik inspireer, ik ontzorg en ik verras. De vele studiereizen die ik mocht maken, voerden naar alle vijf werelddelen. Het onafhankelijk en objectief adviseren, gebeurt dan ook vaak uit de eerste hand.

Ervaring leert waar uitdagingen op de loer liggen. Tijdig anticiperen voorkomt dat deze uitdagingen uitgroeien tot problemen. Want er is geen detail zo klein dat het aan mijn aandacht ontsnapt.

Mijn doel is jouw reiswens om te zetten in een unieke, onbezorgde en onvergetelijke levenservaring. Jij wil een prachtige droomreis waar je nog heel lang over napraat? Neem contact op en zie je verwachting uitkomen.

Jeanet Hospes
Personal Touch Travel Reisburo Franeker
0517-384400
jeanet.hospes@personaltouchtravel.nl

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Jeanets nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Jeanet op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.